Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

2ος Αγώνας Stand Up Paddle Surfing 01-02 Ιουνίου 2013 Βουρκάρι / Κέας (Τζιά)

Ο δεύτερος αγώνας όρθιας σανιδοκωπηλασίας Κέας είναι γεγονός!

Μετά την επιτυχία της διοργάνωσης του 1ου αγώνα SUP πέρσι τον Μάιο, το Βουρκάρι της Τζιας θα γεμίσει και πάλι όρθιους σανιδοκωπηλάτες, αυτή την φορά για δυοολόκληρες μέρες!

Ο φυσικός κόλπος του Βουρκαριού, όπως αποδείχθηκε στην πράξη, προσφέρεται για το άθλημα της όρθιας σανιδοκωπηλασίας όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα.

‘Ετσι, το Σάββατο 1η Ιουνίου, το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί το FUN RACE , “ερασιτεχνικός αγώνας” ανοιχτός σε όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν το SUP και να περάσουν καλά! Περιμένουμε στην παρέα μας και τους ιστιοπλόους που θα είναι ήδη στο νησί λόγω του ιστιοπλοϊκού αγώνα της Τζιας! Θα δοθούν σανίδες σε όσους δεν έχουν.

Κατά τις 20.30 προγραμματίζεται ουζομεζές για τους συμμετέχοντες.

 

Την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες! Θα μαζευτούμε στις 10 το πρωί για δηλώσεις συμμετοχής και το riders meeting και στις 11 θα έχουμε την πρώτη εκκίνηση. Γίνονται σκέψεις για δύο ή τρεις αγώνες, έναν αντοχής και έναν ή δύο ταχύτητας, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Στις προσπάθειες των αθλητών για ισορροπία, ταχύτητα, δύναμη και στον ευγενή τους συναγωνισμό, θα συμπαρασταθεί εξειδικευμένη Ακαδημία γυμναστικής.

Επαγγελματίες προπονητές φυσικής κατάστασης θα αναλάβουν την προθέρμανση των αθλητών αλλά και την αποκατάσταση τους μέσα από ειδικά προγράμματα.

Για τους λάτρεις του fitness anywhere και της λειτουργικής προπόνησης, θα διεξαχθεί πρόγραμμα cross training και yoga κλείνοντας την μέρα με σωματική αλλά και πνευματική ολοκλήρωση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα γυμναστικής:

•Pre game training(ασκήσεις ενεργοποίησης κορμού, ποδιών και άνω άκρων με βάρος σώματος. Διάρκεια 15?

•Post game training(προπόνηση για μείωση του σωματικού στρες και αύξησης της καύσης λίπους. Αρθρική επαναφορά και διατάσεις των μυών). Διάρκεια 30?

•Yoga (πνευματική αλλά και σωματική ευεξία μέσα από τις διασημότερες ασκήσεις)

 

Στις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η απονομή. Ακολουθώντας την περσινή παράδοση, θα υπάρξουν πολλά έπαθλα για τους νικητές, μεταξύ αυτών δωρεάν διαμονές, γεύματα σε εστιατόρια του νησιού και άλλα πολλά καθώς και μια λαχειοφόρος με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!* . Οι διοργανωτές υπόσχονται ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο σ’ ένα νησί με πολλές ομορφιές, μία μόλις ώρα από το λιμάνι του Λαυρίου.

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κέας.

Διοργανωτές: N.A.O.Kέας, Σωματείο Επαγγελματιών Κέας, Σύλλογος

Καταλυμάτων Κέας «Ο Ξενομήδης», Special Interest Tours

Για πληροφορίες: www.facebook.com/pages/Kea-Island-Stand-Up-Paddle-

Surfing-Race-01-02-June-2013/328550647190625

efimantzaraki@mac.com, 6932760226