Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Επιστροφή στο μέλλον!Το Skate που αιωρείται!

Όλοι θέλαμε το skate που αιωρούταν στην ταινία επιστροφή στο μέλλον! Αν σας λέγαμε οτι ίσως υπάρχει πιθανότητα να μπορούσατε να το καβαλήσετε?
Φαίνεται απίστευτο αλλά όχι ακατόρθωτο.







Η Indiegogo είναι μια ανοιχτή πλατφόρμα, που φιλοξενεί ιδέες του καθενός με σκοπό να μαζέψει χρήματα για την υλοποίηση αυτής. Η ιδέα προωθείται και τα χρήματα μαζεύονται από όποιον πιστέψει σ' αυτήν, με μορφή δωρεάς.Βέβαια υπάρχουν κλίμακες, ανάλογα το ποσό που ο καθένας έχει δωρίσει.
Ψάχνοντας λοιπόν ανάμεσα σε άπειρες ιδέες, το μάτι μας έπεσε σε κάτι που μας αφορά, το HOVERBOARD!!!
Απ' οτι μας ενημερώνουν μέσα από το project, πολλοί σχεδιαστές, μηχανικοί και γενικά άνθρωποι που βρίσκουν λύσεις, η τεχνολογία υπάρχει! Στόχος είναι το πρώτο HOVERBOARD να κυκλοφορήσει το 2015.



Το ποσό που πρέπει να μαζευτεί?! 1,000,000 δολάρια! Ο καθένας μπορεί να δώσει από 10 μέχρι και 10,000 δολάρια και όσο πιο πολλά τόσο ανεβαίνει στην ιεραρχία του project! Το πιο διασκεδαστικό, αν τελικά αυτό το όνειρο γίνει πραγματικότητα, είναι οτι θα μπορείς να το ελέγχεις και από το κινητό σου!
Ρίξτε μια ματιά για να πάρετε μια καλύτερη εικόνα του θέματος( HOVERBOARD )
Εμάς πάντως μας τα πήρε τα λεφτά!