Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

10 Λόγοι για τους οποίους πρέπει να μάθει κάθε κορίτσι Kiteboard!

Ένα extreme άθλημα που ταιριάζει απόλυτα σε ένα κορίτσι 











1.   Σε κάνει να δείχνεις superhot!
Πριν καν το καταλάβεις το kiteboarding θα μεταμορφώσει εντελώς το σώμα σου. Είναι μια πολύ ωραία και απρόσμενη παρενέργεια.
 
2. Θα θες να τρως πολύ και θα μπορείς
Αν κάνεις kiteboard3 φορές την εβδομάδα, 2 ώρες περίπου τη φορά, θα μπορείς να τρως ότι θέλεις.  
 

3. Ο διαλογισμός περιλαμβάνεται στο πακέτο
Ελέγχεις τις καιρικές συνθήκες, οδηγείς μέχρι την παραλία, απλώνεις τα σχοινιά, φουσκώνεις και σηκώνεις τον αετό σου, πλανάρεις πάνω στο νερό με τον άνεμο στα μαλλιά σου και τον ήλιο στο πρόσωπο σου, ξεχνώντας τα πάντα.
Καμία σκέψη, καμία έννοια. Είναι μια εμπειρία ζεν η οποία θα σε ηρεμεί πλήρως κάθε φορά που κάνεις kiteboard. Συμπεριέλαβε μερικές διατάσεις yoga πριν και μετά το kite και μπορείς να παραλείψεις τα μαθήματα yoga τελείως.





4. Χαρούμενοι άνθρωποι γύρω σου.
Οι άνθρωποι της κοινότητας του kitingείναι γενικώς πολύ εξυπηρετικοί και φιλικοί. Αυτά είναι και  τα χαρακτηριστικά του αθλήματος  καθώς θα χρειάζεσαι κάποιον να σε βοηθάει με το σήκωμα και την προσγείωση του kite.
 
 
5. Η ζωή είναι στην παραλία ή στο χιόνι
Τι πιο ωραίο από το να πρέπει να πηγαίνεις πάντα παραλία; Χαλαρώνεις, αναζωογονείσαι και ανανεώνεις το μαύρισμα σου. Και μόλις μπει ο χειμώνας μπορείς να πας με τον εξοπλισμό σου για μια βόλτα στην πούδρα καθώς το kiteboarding είναι εφικτό και στο χιόνι.
 




6.Ψώνια μέχρι τελικής πτώσεως
Το στυλ είναι σημαντικό και καθώς όλο και περισσότερα κορίτσια ανακαλύπτουν το kiteboarding, τα brands ακολουθούν αυτήν την τάση. Υπάρχουν μαγιό, αετοί, σανίδες και πολλά άλλα προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα μόνο για κορίτσια.
 
 
7α. Τα αγόρια του kiteσε λατρεύουν, ενώ οι υπόλοιποι σε θαυμάζουν
Είσαι ένα κορίτσι πάνω σε ένα kiteboard, υπάρχει κάτι να μην αγαπήσει κανείς;
 




7β. Το αγόρι σου, που είναι kiteboarder, θα σε αγαπήσει περισσότερο
Το να κάνεις Kiteboard  μαζί με το αγόρι σου έχει αρκετά πλεονεκτήματα. Αφού, όχι μόνο θα του  δοθεί η ευκαιρία να επιδείξει τις γνώσεις του στο άθλημα αλλά θα νιώσει πολύ περήφανος και χαρούμενος. Έτσι, καθώς θα μοιράζεστε αυτήν την πολύ μοναδική εμπειρία θα βελτιωθεί η σχέση σας.
Επιπλέον, δεν θα χρειάζεται πια να μοιράζει τον χρόνο του μεταξύ του ανέμου και εσού, και εσύ δεν θα χρειάζεται πια να τον ακολουθείς παριστάνοντας ότι δεν σε πειράζει να κάνεις ηλιοθεραπεία εν μέσω μιας αμμοθύελλας.
 
8. Είναι μια μεγάλη μαθησιακή εμπειρία
Το kiteboarding αφορά περισσότερο την ασφάλεια και την τεχνική παρά την δύναμη, κάτι το οποίο αποτελεί ευχάριστη αλλαγή όταν μαθαίνεις ένα καινούργιο άθλημα. Επίσης, αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν είσαι πολύ μεγάλη για να ξεκινήσεις το kiteboarding. Και επιπρόσθετα το ότι πρέπει να μάθεις πώς να ελέγχεις διαφορετικά πράγματα την ίδια στιγμή σε κάνει να νιώθεις έξυπνη και cool.
 




9. Βασίλισσα, διάλεξε ότι πρότιμας
Το kiteboarding  είναι ευέλικτο ποικιλοτρόπως. Χρειάζεσαι την σύμπνοια του ανέμου και των υδάτων, πρέπει να μάθεις πώς να δουλεύεις τον αετό σου, την σανίδα σου και την ζώνη σου και μπορείς να κάνεις kiteboard σε ποτάμια, λίμνες, ωκεανούς ακόμα και στο χιόνι.
 
Πάνω από όλα, μπορείς να διαλέξεις μεταξύ διαφόρων στυλ που σου ταιριάζουν καλύτερα και που ευχαριστιέσαι περισσότερο. Μπορείς να κάνεις kite πάνω στα κύματα (kitesurfing), να καταφέρεις φοβερά tricksσε ήρεμα νερά (freestyle), ή να πηγαίνεις από το σημείο Α στο Β για ώρες αφήνοντας τον άνεμο να σε πηγαίνει (downriders). Δοκίμασε τα όλα.
 




10. Μάθε να πετάς
Ε ναι λοιπόν, μόλις μάθεις να πιάνεις τον αέρα, θα μπορείς να σηκώνεις τον εαυτό σου πάνω από το νερό και να ίπτασαι για δευτερόλεπτα. Πως σου φαίνεται αυτό, δεν είναι μαγεία;