Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Μάθε τα μυστικά του enduro από τον κορυφαίο rider David Knight!

Ένα μοναδικό workshopαπό τον σπεσιαλίστα του είδους τη Δευτέρα, 24/6, στην Καστοριά, μία μέρα μετά το τέλος του 6ου Γύρου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro

Έφτασε η ώρα για το σημαντικότερο αγώνα δίτροχων που πραγματοποιείται φέτος στη χώρα μας. Συγκεκριμένα στις 22 και 23 Ιουνίου περισσότεροι από 100 αθλητές από όλο τον κόσμο δίνουν ραντεβού στην Καστοριά για τον 6ο Γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Enduro.


Ανάμεσα τους και ο πολυνίκης πρωταθλητής David Knight, ο οποίος θα παραμείνει στη χώρα για ακόμη μία μέρα με σκοπό να παραδώσει αποκλειστικά μαθήματα riding!
Ένα μοναδικό enduro workshop για όσους διψούν να μάθουν τα μυστικά του riding από τον έμπειρο και κορυφαίο 35χρονο Βρετανό αναβάτη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, ώρα 10:00, στην πίστα EWC με τη συνεργασία του Αθλητικού Σωματείου Off Road Team και του Δημήτρη Αθανασουλόπουλου.



Αν θέλεις να λάβεις μέρος στο εκπαιδευτικό session και να γνωρίσεις από κοντά τον θρύλο του enduro, στείλε το ονοματεπώνυμό και το τηλέφωνο επικοινωνίας σου στο info@gr.redbull.com μέχρι την Τρίτη, 18 Ιουνίου.  Οι 10 τυχεροί που θα προκύψουν από την κλήρωση, θα ειδοποιηθούν την Τετάρτη 19 Ιουνίου και θα ενημερωθούν περαιτέρω με περισσότερες πληροφορίες.
Δήλωσε συμμετοχή τώρα και μάθε όλα τα κόλπα από τον πρωταθλητή που μετράει μόνο διακρίσεις στο χώμα: Παγκόσμιος Πρωταθλητής Enduro Ε3 το 2010,το  2006 και 2005, Πρωταθλητής Enduro Βρετανίας και δεύτερη θέση στο E3 Grand Prix of Euskadi της Ισπανίας το 2012 και τρίτη θέση στα XGames-EnduroΧ στο Foz do Iguacu της Βραζιλίας.