Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Ζητούνται εθελοντές για τον Διεθνή Αγώνα Enduro Καστοριάς

Για τον Αγώνα της Καστοριάς ζητάμε εθελοντές που μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν στην οργάνωση του αγώνα, σε κάθε τομέα. Μπορούμε να εξασφαλίσουμε διαμονή και διατροφή, ενώ θα δημιουργηθεί και ομάδα εθελοντών από την Αθήνα που θα ταξιδέψει με πούλμαν!

Θα υπάρχει δυνατότητα να μείνετε σε δωμάτια ξενοδοχείων, ενώ όσοι το επιθυμούν σε camping που θα “στηθεί” στο μέρος που θα γίνουν οι ειδικές! Θα φροντίσουμε να υπάρχουν οι στοιχειώδεις παροχές, καθώς και barbeque!

Σύντομα θα αναρτηθούν επιπλέον πληροφορίες για τον συντονισμό της όλης προσπάθειας.

Όσον αφορά τους τομείς βοήθειας – εθελοντικής προσφοράς, αυτοί θα είναι:

- Γραμματειακή υποστήριξη: (Ειδικά την Παρασκευή Πρωί – Ενημέρωση Πέμπτη βράδυ).

- Ομάδες Περιφρούρησης: Όλες τις ημέρες του αγώνα, σε Park Ferme, Paddocks, χώροι ειδικών, Γραμματείας.

- Γραφείο Τύπου – Ηλεκτρονική Μηχανοργάνωση: Άτομα που ξέρουν από computers και δίκτυα, για δουλειά γραφείου και συντονισμό του γραφείου τύπου των δημοσιογράφων.

- Τεχνικός έλεγχος – Park Ferme: Στελέχη με ή χωρίς πτυχίο κριτή – τεχνικού έφορου για βοήθεια τις ώρες του τεχνικού ελέγχου στα Paddocks, στο Park Ferme και τους χώρους των ΣΕΧ.

- Κριτές Ειδικών: Είναι το μεγαλύτερο κομμάτι εθελοντικής βοήθειας, καθώς θα χρειαστούν οι περισσότεροι! Το ωράριο θα είναι εναλλακτικό, για να μπορούν οι εθελοντές να παρακολουθήσουν ΚΑΙ τον αγώνα έτσι ώστε να μην είναι συνέχεια καθηλωμένοι στις ειδικές! Θα υπάρξουν δύο group κριτών που θα βρίσκονται εναλλάξ στα ίδια πόστα. Σκοπός είναι η περιφρούρηση των ειδικών διαδρομών για τυχόν ατύχημα, κόψιμο (ακούσιο ή εκούσιο) κορδέλας, βατότητα διαδρομής, κίτρινες σημαίες, ενημέρωση και συντονισμό από τον υπεύθυνο της ειδικής.

- Υποστήριξη διαδρομής: Για αναβάτες-εθελοντές που θα φέρουν και τις μοτοσυκλέτες τους! Θα χρειαστούν προπομποί, “σκούπες” και ενδιάμεσοι για ΣΕΔ, που θα ελέγχουν την βατότητα της διαδρομής, τυχόν προβλήματα μέσα στις απλές, θα παρέχουν βοήθεια σε αναβάτες που αντιμετωπίζουν τεχνικά προβλήματα, θα ελέγχουν και θα αποκαθιστούν την σήμανση όπου έχει χαλάσει, κτλ.

Στην φόρμα συμμετοχής δηλώστε τους τομείς που μπορείτε να βοηθήσετε και θα σας ειδοποιήσουμε για τους ρόλους τον τελευταίο μήνα.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

ΠΗΓΗ: http://fouit.gr