Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Red Bull Bomb the Line 2013 – The Highlights

6000 επισκέπτες μετέτρεψαν την 2η έκδοση του event σε ένα μεγάλο πάρτι. Ο νικητής: Alec Majerus.
Όλοι χαιρετήστε το βασιλιά - το περίφημο mainspot "Baustelle" του
Βερολίνου έχει νέο βασιλιά. Με πολλούς νέους ερασιτέχνες στη γραμμή πυρός, ο Alec Majerus κέρδισε το διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στη γερμανική πρωτεύουσα την περασμένη εβδομάδα.





Πάνω από 6000 θεατές μάρτυρες οτι ο Majerus έλαβε την πρώτη θέση, ακολουθούμενος από τον 2ο Manny Santiago και τον Youness Amrani την 3η θέση, μετά από πέντε ώρες-πάρτι γεμάτο με κορυφαίο skateboarding. 50 από τους καλύτερους skaters από όλο τον κόσμο βγήκαν στη μάχη για την καλύτερη δυνατή επίδοση σ' ένα συνδυασμό από,
street-gap obstacle και ένα stairset με solid handrail.
Αλλά τελικά, ο Alec εγκαταστάθηκε στη πρώτη θέση  με ένα solid nosebluntslide on the hubba δίπλα στο doubleset και ένα hardflip πάνω από το kicker-gap  - και έτσι απλά - nollie frontside feeble grind πάνω από τα 8 σκαλιά με το rail!
Η δεύτερη έκδοση του Red Bull Bomb the Line στο Kulturforum του Βερολίνου είχε ως στόχο να πάει τα πράγματα ακόμη παραπάνω από την τελευταία χρονιά - περισσότεροι skaters, ακόμη πιο δύσκολες γραμμές και ένα event για να θυμόμαστε. Αποστολή εξετελέσθη.
Δείτε παρακάτω τα highlights!