Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

How to Backside Lipslide - Snowboarding

Το Backside Lipslide είναι ένα από τα πιο στιλάτα snowboarding  rail κόλπα  και ένα από τα πιο advanced του πάρκου!








Τι να το κάνεις όμως το snow park άμα την βγάζεις με ένα railslide και κολλάς να κάνεις κάτι παραπάνω ενώ το γουστάρεις ?

Θεωρώντας ότι το επίπεδο στο freestyle snowboarding στη Ελλάδα έχει ανεβεί τόσο από την πλευρά των ικανοτήτων της νέας γενιάς των riders όσο και από την πλευρά των χιονοδρομικών κέντρων που χρόνο με τον χρόνο κάνουν προσπάθειες και έχουν  καταφέρει μερικά από αυτά  να κατασκευάσουν ένα αξιόλογο για τα Ελληνικά δεδομένα  snow park, θα σας δείξουμε το παρακάτω video που αναλύει ακριβώς τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να βγάλετε ένα σωστό backside lipslide for regular riders.

Θα δείτε τις λεπτομέριες για κάθε μέρος του κόλπου αφού είναι ένας συνδυασμός από Ollie, Back shifty, Backside 5050 και Frond Boardslide.
Κατανοώντας και ολοκληρώνοντας κάθε κόλπο ξεχωριστά, συνδυάζοντάς τα μετά όλα μαζί έχετε το backside lipslide!

Ανεβάστε τον πήχη προοδευτικά ξεκινώντας από Small Βoxes-> Down Βoxes-> Small rails-> Down rails.... Καλό μάθημα  και για όποια απορία  αφήστε τα σχόλια σας !!!


ΠΗΓΗ: www.xsa.gr