Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Τα πιο ευφάνταστα κόλπα snowboard που είδαμε το 2013

Το 2013 πλησιάζει στο τέλος και είπαμε να κάνουμε μια ανασκόπηση με τα καλύτερα, δημιουργικά, περίεργα, όπως θέλετε πείτε τα, κόλπα snowboard που είδαμε φέτος.
Σύμφωνα βέβαια με τη θεωρία του Nicolas Muller, στο snowboard υπάρχει μόνο ένα κόλπο, να σφίξεις τη δέστρα. Σωστό είναι αυτό δε λέμε, αλλά κάπου κάπου μας αρέσει να βλέπουμε (δοκιμάζουμε) φρέσκα πράγματα. Ευτυχώς υπάρχουν κάθε χρόνο riders που μας βοηθάνε σ' αυτό. Βρήκαμε κάμποσα και τα χωρίσαμε σε κατηγορίες. Για ρίξτε μια ματιά...

Rail Tricks

Τα καλύτερα που βρήκαμε πάνω σε 'σίδερο'

1. Halldor Helgason - Noseslide frontflip

Τι να ξαναπούμε γι' αυτό το παιδί που πραγματικά έχει φέρει τα πάνω κάτω. Απίθανο αυτό που σκέφτηκε απλά!

2. Shaun Murphy - The Moonwalker boardslide

Ο Murphy ως άλλος Michael Jackson, κάνει rail με τα μαχαίρια!

3. Marcus Rand - Rail transferΑπό το ένα στο άλλο και από το καρεκλάκι πάνω στο rail.

4. Tim Major - S rail 180, butter landingΠόσο εύκολο το κάνει να μοιάζει...

5. Nick Visconti - Tuck Knee slideΝτάξ μωρέ, βγάζεις τη μία δέστρα και κάνεις το rail με το γόνατο, σιγά!

One Foot Tricks

Με ένα πόδι πάνω στο snowboard και χωρίς κανένα πόδι...

1. Scotty Vine - One Foot Double BackflipΤο πρώτο που έγινε ποτέ. Πολύ μελέτη για να γίνει και μεγάλες 'μπάλες' για να το βγάλεις!

2. Scott Steven - 360 Body VarialΈχουμε ξαναδεί από τον Jeremy Jones να χαλαρώνει το πιατάκι της δέστρας και να γυρνάει τη σανίδα κάτω από τα πόδια του, αλλά όχι περιστροφή του σώματος πάνω απ' το σανίδι!

3. Eiki Helgason - Christ PlantΔεν είναι καν One Foot! Ο έταιρος Helgason ως εσταυρωμένος...μεγάλη η χάρη του. Ξέρεις οτι βλέπεις κάτι νέο, όταν δε ξέρεις καν πως να το χαρακτηρίσεις.

4. Bode Merill - Gap to One Foot Nose SlideΤα One Footed είναι τα αγαπημένα κόλπα αυτού του παιδιού, εδώ και χρόνια. Φέτος απλά έσκασε αυτό!

Backcountry Lines

Γραμμές από backcountry σε απίθανες πούδρες.

1. Nicolas Muller - Never NotΠάντα συνεπής και πάντα καινοτόμος. Απίθανες γραμμές από τον 'Νικολάκη' από μια απίθανη ταινία της Nike. Never Not!

2. Tadashi Fuse - Pillow Search LineΔείτε και μόνο πως αλλάζει κατεύθυνση, πηδώντας από μαξιλάρι σε μαξιλάρι.

3. Fredi K’s Icy Saas Fee Lines
Read more at http://onboardmag.com/features/lists/what-are-the-most-creativeoriginal-tricks-of-2013.html/4#pZ4311xaKcmb58Kq.99

3. Fredi Kalbermatten - Icy LinesΟ Fredi δε κάνει τίποτα εξωπραγματικό, απλά οι γραμμές που τραβάει είναι πάνω σε πάγο!!!

4. Terje Haakonsen - Never NotΆλλο εργαλείο και ο Terje...και αυτό από την ίδια ταινία. Μάθημα του πως να 'ισιώνεις' οτι περνάει κάτω από τη σανίδα σου.

Kicker Tricks

Στον αέρα...

1. Justin Fronius - Cross Rocket Tail GrabΜάλλον κάτι λάθος έχει το όνομα του τρίκ, έτσι το βρήκαμε, έτσι θα το λέμε! Όπως και να το λένε όμως, είναι ασύλληπτο!

2. Halldor Helgason - Lobster Flip

1. Justin Fronius’ Cross Rocket Tail Grab
Read more at http://onboardmag.com/features/lists/what-are-the-most-creativeoriginal-tricks-of-2013.html/5#EZD9SJ4gFgK4WpMY.99


Βασικά το έβγαλε πέρυσι, αλλά το Lobster Flip, το είδαμε φέτος στην αρχή του χρόνου. Οπότε για το 2013!

3. Stale Sandbech - Front 3 Crail to MethodΑπό τον rider της Oakley σε μια απίθανη λήψη με φόντο το ελικόπτερο...έχω μείνει!

4. Nicolas Muller - BS Rodeo JapanΚλασική μανούβρα Muller, δεν είναι το πρώτο αλλά μόνο αυτός το βγάζει έτσι!

Να Δεις Πως Το Λένε....

Είναι αυτό που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό...

1.Spencer Schubert – Snowskate Handstand BoardslideΜέχρι λίγο πιο πάνω το παλεύαμε, σ' αυτή τη κατηγορία οτι και να πείς είναι λίγο!

2. Jaeger Bailey - Scorpion Butterbox HandslideΟ Bailey δε χρειάστηκε καν σανίδι για να κάνει jibbing...Ο Σκορπιός...μη ρωτήσετε πως του ήρθε!

3. Scott Steven - Roller FlipΈχω δει κάτι παρόμοιο αλλά ήταν σε νερό, με πέδιλα και τον τράβαγε βάρκα με σχοινί...καμία σχέση!

4. Ben Bilodeau Nose Block Front-Flip Drop In
Read more at http://onboardmag.com/features/lists/what-are-the-most-creativeoriginal-tricks-of-2013.html/6#U5SKrcaVO4UhHqSt.99

4. Ben Bilodeau - Nose Block - Front Flip - Drop InΑπό τα πιο άρρωστα combo! Τι λέτε?

The Spots

Είναι και κάποια spots πέρα από τα συνηθισμένα ρε παιδί μου!

1. Yawgoons Log Jib/Snow ShelfΕνα ράφι από κούτσουρα και μια γραμμή από χιόνι. Φτάνουν και ας είσαι στη φάρμα του παππού σου!

2. Jed Anderson - WaterslideΜέσα στη νεροτσουλήθρα από το Never Not!

3. Halldor Helgason - Russian BridgeΒρίσκεις μια αψιδωτή γέφυρα, πετάς τον Hellgason εκεί και τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους!

4. Alexander Volkov - Fighter PlaneΑλήθεια τώρα, καθε πότε βλέπεις τέτοιο spot?

5. Freddy Perry - Tunnel SlideΠρέπει να γυαλίζει το μάτι σου, για να δείς κάτι τέτοιο και να πείς ωραίο spot. Όπως ο Freddy από το Think Thank

Αυτά ήταν και ελπίζω να τα απολαύσατε όσο κι εμείς. Αν ξεχάσαμε κάτι, του χρόνου πάλι ή στείλτε ένα link στα σχόλια!

3. Stale Sandbech Front 3 Crail to Method
Read more at http://onboardmag.com/features/lists/what-are-the-most-creativeoriginal-tricks-of-2013.html/5#EZD9SJ4gFgK4WpMY.

4. Bode Merrill – Gap to 1 Foot Nose Slide
Read more at http://onboardmag.com/features/lists/what-are-the-most-creativeoriginal-tricks-of-2013.html/3#e71LdLd

4. Bode Merrill – Gap to 1 Foot Nose Slide
Read more at http://onboardmag.com/features/lists/what-are-the-most-creativeoriginal-tricks-of-2013.html/3#e71LdLdCYFVgPq8d.99

4. Bode Merrill – Gap to 1 Foot Nose Slide
Read more at http://onboardmag.com/features/lists/what-are-the-most-creativeoriginal-tricks-of-2013.html/3#e71LdLdCYFVgPq8d.99

4. Bode Merrill – Gap to 1 Foot Nose Slide
Read more at http://onboardmag.com/features/lists/what-are-the-most-creativeoriginal-tricks-of-2013.html/3#e71LdLdCYFVgPq