Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

3o Hellenic SUP CUP 2013

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, όλοι οι όρθιοι σανιδοκωπηλάτες καλούνται να δώσουν το παρόν και να ζήσουν την εμπειρία των αγώνων που θα πραγματοποιηθούν σε 5 επιλεγμένα stops. Αφού κερδίσουν την πρόκριση από τα 4 πρώτα, θα διασχίσουν τον μοναδικό και ιστορικό Ισθμό της Κορίνθου.

 

Μετά από ένα χειμώνα προπονήσεων και αναμονής και με τις υπέροχες αναμνήσεις των προηγούμενων πρωταθλημάτων προετοιμαστείτε και γυαλίστε τα κουπιά σας. Ήρθε η ώρα του 3ου Hellenic SUP CUP 2013.

 

Φέτος, μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος είναι η εταιρεία BIC®, που αναγνωρίζοντας την σοβαρή προσπάθεια και το επίπεδο των αγώνων αποφάσισε να το στηρίξει.

 

Το πρώτο event του καλοκαιριού θα πραγματοποιηθεί στο πανέμορφο νησί της Άνδρου, στην παραλία Κυπρί, στις 7 Ιουλίου 2013. Το “WeSurfIn” club, θα φιλοξενήσει όλους τους αθλητές του SUP, με την υποστήριξη του Δήμου Άνδρου, του Ν.Ο.Κ.Α. και τοπικών φορέων του νησιού. Ο αγώνας αναμένεται δύσκολος και δυνατός, καθώς η Άνδρος φημίζεται ως φυτώριο πρωταθλητών στα θαλάσσια αθλήματα, έχοντας τη δυνατότερη ομάδα SUP.

 

Στις 28 Ιουλίου 2013 είναι προγραμματισμένος ο αγώνας της Λούτσας. Στη Νο.1 ναυταθλητική παραλία της Αττικής, στον Αγ.Νικόλαο. Στο σημείο συνάντησης όλων των  windsurfers, kiteboarders, SUPers, ο αγώνας δεν μπορεί παρά να είναι δύσκολος και συναρπαστικός.

 

Ακολουθεί η απόλυτη Αυγουστιάτικη απόδραση στο φανταστικό νησί της Ίου, στον Μυλοπότα. Το Meltemi watersports θα φιλοξενήσει τον μοναδικό διήμερο αγώνα του CUP που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 24-25 Αυγούστου 2013, παράλληλα με τα καθιερωμένα Beach Games.

 

Οδεύοντας προς το τέλος του πρωταθλήματος, η προτελευταία διοργάνωση, θα γίνει στην περιοχή της Λούτσας στις 29 Σεπτεμβρίου 2013, δίνοντας στους αθλητές την τελευταία ευκαιρία για απόκτηση βαθμών και πρόκριση στον τελικό.

 

Στις 20 Οκτωβρίου 2013 ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα, με την γιορτή του Ελληνικού SUP, τη διέλευση της διώρυγας της Κορίνθου. Σε πανηγυρικό κλίμα, όλοι οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία και να διασχίσουν το ιστορικό κανάλι.

 

Σε όλους τους προορισμούς των αγώνων, οι αθλητές και οι φίλοι του SUP θα έχουν τη δυνατότητα να μυηθούν στο άθλημα του SUP, να δοκιμάσουν νέους εξοπλισμούς και φυσικά να διασκεδάσουν με beach games, σε ένα υπέροχο καλοκαιρινό σκηνικό, παρέα με τη μουσική της REDBULL.

 

Όλα τα νέα, οι προκηρύξεις των αγώνων, οι οδηγίες, οι δηλώσεις συμμετοχής, τα αποτελέσματα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, θα αναρτώνται στον ιστότοπο www.sups.gr. Γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι!

 

Θυμίζουμε ότι οι αγώνες του “3o Hellenic SUP CUP 2013” δεν απευθύνονται μόνο σε αθλητές. Απευθύνονται κυρίως σε ερασιτέχνες, κάθε επιπέδου φύλου και ηλικίας, ανεξαρτήτως εξοπλισμού.

 

Σας καλούμε λοιπόν  να αγωνιστούμε μαζί, να διασκεδάσουμε, να γίνουμε καλύτεροι, να διευρύνουμε την κοινότητά μας, να ανεβάσουμε το επίπεδο του Ελληνικού SUP και να μεταφέρουμε ένα μήνυμα αισιοδοξίας εντός και εκτός της Ελλάδος. 

 

Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ!

ΠΗΓΗ: sups.gr