Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Αλλάζει ο χάρτης των Ολυμπιακών Aγώνων?

Ένα όνειρο 50 χρόνων είναι σε αναμονή για την τελική απόφαση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ).
Η Διεθνής Ομοσπονδία Θαλάσσιου σκι & Wakeboard θα κάνει την τελική παρουσίαση της, στην Εκτελεστική Επιτροπή της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ).Οι ελπίδες του κόσμου του wakeboarding αυξάνεται καθώς η τελική απόφαση της ΔΟΕ, θα ληφθεί τον Σεπτέμβριο του 2013.





Είναι το wakeboard έτοιμο να ενταχθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020? Το project "Wakeboard Vision 2020» θα προσπαθήσει να πάρει την ευκαιρία μεταξύ οκτώ ακόμα αθλημάτων (baseball/softball, karate, roller sports, climbing, squash, wrestling και Wushu).




«Είναι μια τεράστια πρόκληση, καθώς κάθε ένας από τους οκτώ διεκδικητές χορηγείται μόλις με 20 λεπτά παρουσίασης, ακολουθούμενη από 10 λεπτά ερωτήσεων , για να κάνουν την αίτησή τους για ένταξη στους Αγώνες», εξήγησε η Διεθνής Ομοσπονδία θαλάσσιου σκι & Wakeboard.
Andres Botero, Kuno Ritschard, Des Burke-Kennedy, Gill Hill, Varna Laco και Argy Daskalopoulos  θα παρουσιάσουν το όνειρο στην Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία.

Η ΔΟΕ ψάχνει για ένταξει δυναμικών αθλημάτων, αφού επικεντρώνεται  στον τρόπο ζωής της νεολαίας, καθώς και φιλικών προς το περιβάλλον, αλλά και χαμηλού κόστους κλάδους όπως το wakeboard. Νομίζουμε οτι το cable  wakeboarding είναι η σωστή απάντηση για το Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020!.