Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Wakeskate Tour 2013 - Άκρως θεαματικό

Lake City, Φλόριντα, Suwannee Pro- Το Rockstar Energy wakeskate Tour απέδειξε την εφευρετικότητα και τη σταθερότητα του με ένα ολοκαίνουργιο διαγωνισμό που έχει συσταθεί και ένα απίστευτο line-up αθλητών κατά την πρώτη ετήσια στάση.








Το Suwannee Pro, βρίσκεται στην "ονειρεμένη χώρα" για wakeskate του Nick Taylor, ένα ιδανικό έδαφος για κάμπινγκ και εκδηλώσεις για τους riders και τους θεατές, όπως το πολύ μεγαλύτερο-απ΄ότι-συνήθως σκηνικό που περιβάλλεται από βελανιδιές και συμπληρώθηκε με το γαλαζοπράσινο χρώμα του νερού, ένα πραγματικά διασκεδαστικό περιβάλλον.
Το setup στο Suwannee Pro άλλαξε το παιχνίδι στους προκριματικούς γύρους και έφερε μερικά νέα πρόσωπα στους προημιτελικούς και στο σύνολο του event. Κατακλυσμιαίες βροχοπτώσεις άλλαξαν τον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια των ημιτελικών, αλλά σίγουρα δεν απαγόρευσαν στου riders να κάνουν τα μαγικά τους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μετά από 6 καυτούς προημιτελικούς και δύο γύρους ημιτελικού που ήταν αξέχαστοι, βρεθήκαμε σ΄ένα μεγάλο τελικό με τους Dieter Humpsch, Nick Taylor, Austin Pastura, Ben Horan, Andrew Pastura και Daniel Grant. Αυτή είναι η δεύτερη εκδήλωση με τη νέα μορφή τελικού και για άλλη μια φορά αποδείχθηκε επιτυχής. Μπορεί κανείς να δει την επιμονή που χρειάζεται για να κάνει τα πράγματα τέλεια και στο τέλος ο Nick Taylor απέδειξε ότι δεν επρόκειτο να νικηθεί στο σπίτι του. Οδήγησε ολόκληρο γύρο με άψογα tricks και κατά συνέπεια να είναι ένας από τους καλύτερους, αν όχι ο καλύτερος σ' αυτό το άθλημα που έχουμε δει ποτέ! Το switch frontside flip / frontside flip είναι για να μπαίνει στα βιβλία των ρεκόρ. Με ένα τέτοιο trick απλά δε χάνεις. Ο Andrew Pastura, που λόγω της δεύτερη θέση του, έχει και προβάδισμα για το tour του τρέχοντος έτους, ενώ o Austin Pastura πήρε τη τρίτη θέση στο βάθρο.
Για τις γυναίκες τώρα, τα πάντα ήταν θέμα στύλ. Οι επτά riders που αγωνίστηκαν, σε ένα από τα ψηλότερα gaps, ήταν ακόμα κάτι σημαντικό, δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό διαγωνισμό και για τις κυρίες. Η Jen Gilanfarr κράτησε καθαρά και ακριβή landings που της έδωσαν την πρώτη θέση, το δεύτερο ατομικό τίτλο της γι αυτή τη σεζόν.
Αποτελέσματα σ' αυτή τη στάση

Men’s Pro Event
• Nick Taylor
• Andrew Pastura
• Austin Pastura
• Ben Horan
• Dieter Humpsch
• Daniel Grant

Women’s Event
• Jen Gilanfarr
• Tynna Rosero
• Steph Campbel

 Καθώς το tour συνεχίζεται, ας παρακολουθήσουμε το teaser του event!