Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Όπου υπάρχει θέλω υπάρχει δρόμος

Το 1998, ο Abderazaq Labdi ήταν απλώς άλλο ένα παιδί που απολάμβανε τις χαρές της ζωής κοντά στην θάλασσα. Ήθελε να κάνει windsurfing, αλλά δεν είχε τον κατάλληλο εξοπλισμό.

 Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί στο Μαρόκο. Στην Essaouira, στην πατρίδα του Labdi, είχε ιδανικές συνθήκες ανέμου για windsurfing στον Ατλαντικό Ωκεανό και το αγόρι ήταν πολύ μικρό για να έχει τον δικό του εξοπλισμό. Ο Abderazaq ζούσε κοντά στο Moulay, ένα από τα καλύτερα σημεία για windsurfing στο Μαρόκο. Εδώ, το τοπικό φαινόμενο -  άνεμος "Charki" φυσάει όλο το χρόνο, οπότε είναι εύκολο να ασχολείται κάποιος τακτικά και με πάθος. Χωρίς χρήματα για καινούργια σανίδα και πανί, ο Abderazaq Labdi αποφάσισε να φτιάξει κάτι από μόνος του. Με λίγα μέτρα πλαστικό και ξύλινα ραβδιά έφτιαξε το πανί. Και με μια ξύλινη σανίδα έφτιαξε το σκάφος.


 

Οι φωτογραφίες του νεαρού Abderazaq Labdi δημοσιεύθηκαν σε ένα περιοδικό και εξέπληξε τον κόσμο του windsurfing. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, οι ίδιες φωτογραφίες αυτές κάνουν τον κύκλο σε όλο το internet, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν διάφοροι χορηγοί για να στηρίξουν τον Μαρκινό windsurfer.

Με ή χωρίς χορηγούς, ο Abderazaq είναι ένας ολοκληρωμένος windsurfer και κατέχει ήδη τον δικό του εξοπλισμό. Ευτυχώς, το πάθοςτου  είναι ακόμα εκεί, κάπου στα νερά του Moulay.