Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

The lighthouse Clip: Οι καλύτερες στιγμές από τον Φάρο Δρεπάνου

Κάθε απόγευμα χειμώνα - καλοκαίρι δεκάδες Πατρινοί συγκεντρώνονται στην παραλία του Δρεπάνου για... freestyle windsurfing









Χειμώνα -  καλοκαίρι η παραλία του Δρεπάνου γεμίζει από σανίδες και πανιά.
Εκεί, κοντά στον Φάρο του Λιμενικού, οι Πατρινοί surfers αφήνονται στην πνοή των ανέμων και των κυμάτων, σε ένα σημείο που θεωρείται ως ένα από τα καλύτερα μέρη της Ελλάδας για free style windsurfing. H παραλία του Δρεπάνου έχει γίνει έτσι το αγαπημένο τους στέκι, το δεύτερο τους σπίτι. 

Δεκάδες Πατρινοί κάνουν τα κόλπα τους και τα σλάλομ τους πάνω στο κύμα, ακόμα και τον χειμώνα, φορώντας τις ειδικές στολές τους, χωρίς να καταλαβαίνουν τίποτα από κρύο.

Η αγάπη τους, άλλωστε, για το windsurfing τα ξεπερνάει όλα, καθώς το συναίσθημα που τους δίνει,  η αίσθηση του αέρα και η ταχύτητα πάνω στο κύμα, δεν συγκρίνεται με τίποτα. Είναι ένας άλλος τρόπος ζωής, ο δικός τους τρόπος ζωής.

Το video που ανέβασαν  με τίτλο «lighthouse» περιλαμβάνει τις καλύτερες στιγμές τους το 2014 και είναι άκρως εντυπωσιακό, με φοβερές φιγούρες και επιδείξεις πάνω στο κύμα που σίγουρα αξίζει να δούμε.

Το frestyle windsurfing, εξάλλου, είναι ένα θεαματικό σπορ και το video αυτό το αποδεικνύει με το παραπάνω.

Lighthouse