Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Macedonian Trophy 2013

Μία σειρά αγώνων Ορεινής Ποδηλασίας, με την ονομασία Macedonian Trophy 2013, διοργανώνει ο Ποδηλάτης με τη χορηγία των Ballistic Bikes, Crono, Demaraz Sportswear, www.bike-shop.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ποδηλάτες με ενεργό Δελτίο αθλητή των αντίστοιχων αγωνιστικών κατηγοριών της Ε.Ο.Π. στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων/Νεανιών, Παίδων/Πανκορασίδων και open αθλητές.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν τις παρακάτω ημερομηνίες
1ο Macedonian Trophy: 17 Φεβρουαρίου 2013.
2ο Macedonian Trophy: 3 Μαρτίου 2013.
3ο Macedonian Trophy: 17 Μαρτίου 2013.
4ο Macedonian Trophy: 8 Ιουνίου 2013.
5ο Macedonian Trophy: 6 Οκτωβρίου 2013

Σύμφωνα με τους κανονισμούς ποδηλασίας.
Οι αθλητές της κατηγορίας Open πρέπει να είναι άνω των 18 και να συμπληρώσουν μία φόρμα συμμετοχής. Στις επίσημες κατηγορίες κάθε ομάδα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με ποδηλάτες της κατηγορίας της προκήρυξης κάθε αγώνα με ευθύνη και δήλωση συμμετοχής του Σωματείου τους. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα Σωματεία.
Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους. Το κύπελλο είναι για πέντε αγώνες και για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη και στους βασικούς κανονισμούς της Ε.Ο.Π. αποφασίζει επί τόπου τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίησης των αγώνων.
Οι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να:
1. Παρευρίσκονται στην αφετηρία των αγώνων 45’ λεπτά προ της εκκίνησης.
2. Υπογράφουν στον κατάλογο των ποδηλατιστών κατά την κλήση του αφέτη 30 λεπτά το αργότερο πριν την αναχώρηση κάθε αγώνα.
3. Πρέπει να φορούν υποχρεωτικά κράνος.
4. Συμπεριφέρονται στον αγώνα προς τους άλλους ποδηλάτες, την αγωνόδικο επιτροπή και τους συνοδούς σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα.
5. Πρέπει να έχουν υποχρεωτικά αριθμούς αναγνώρισης που θα τους δοθούν από τον οργανωτή. Οι διαστάσεις και η παρουσίαση του αριθμού δε δέχονται μεταβολές.
6. Οι τρεις πρώτοι ποδηλάτες είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν στο βάθρο για την ανάδειξη των νικητών.
Οι αθλητές βραβεύονται με κύπελλο και μετάλλιο και σε αυτόν που προηγείται της γενικής κατάταξης απονέμεται κίτρινη φανέλα.