Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Όταν η διάσωση από το Gondola Lift μετατρέπεται σε μια τρελή βόλτα

Όταν η μέρα για σανίδι στο βουνό τελειώνει με μία περιπέτεια διάσωσης  με ελικόπτερο αξίζει να σχολιαστεί σαν μια απίστευτη εμπειρία!








Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή, όλα συνέβησαν όταν σταμάτησαν τα lift στο Kicking Horse Mountain Resort στη  British Columbia.

Συνήθως σε τέτοιες καταστάσεις ο απεγκλωβισμός των χιονοδρόμων γίνεται με rappel. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, δύο καμπίνες σταμάτησαν σε μεγάλο ύψος από  το έδαφος, περίπου στα 20μ οπότε η ομάδα διάσωσης του κέντρου αποφάσισε να χρησιμοποιήσει ελικόπτερο.

Διάσωση με rappel
rappel rescue snowboard

Έτσι ο snowboarder του video ήταν τυχερός μέσα στην ατυχία του αφού ήταν μέσα στη μία από τις δύο καμπίνες.
 
Η αναμονή  ήταν 3 ώρες στα lift μέχρι να απεγκλωβιστούν και άλλες 3 ώρες στην κορφή μέχρι να έρθει το ερπυστριοφόρο να τους πάρει ενώ ο εξοπλισμός έμεινε στα Lift και τον πήραν την επόμενη μέρα.

Σίγουρα όλη αυτή η ταλαιπωρία δεν μπορεί  να ανταμειφθεί με μερικά free passes αλλά σαν εμπειρία ζωής αυτή η περιπέτεια μπορεί να είναι μία καλή ανταμοιβή με αίσιο τέλος.


Απολαύστε το video

ΠΗΓΗ: http://xsa.gr