Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Άλλη μια διαφήμιση για την Ελλάδα - Πρασονήσι Ρόδος

Λίγες μέρες πριν πάρει μέρος στο PKRA στη Γερμανία, η Karolina Winkowska επισκεύτηκε τη χώρα μας και συγκεκριμένα - που αλλού - το Πρασονήσι στη Ρόδο!








Άλλη μια διαφήμιση για τη χώρα μας, σ ένα τόπο που μοιάζει γη της επαγγελίας για κάθε kitesurfer ανά το κόσμο.Τα λόγια της Karolina στο Greek Odysey τα λένε όλα..."Ο χρόνος περνούσε και μόνο όταν οι πρώτες ακτίνες φωτός που άρχισαν να εμφανίζονται, τότε ένα κομμάτι γης άρχισε να ξεπροβάλει από το Αιγαίο χαρούμενα, ο ήλιος πήδηξε τα κρυστάλλινα νερά του νησιού , γεμίζοντάς το με φως και καθιστώντας το, το πιο λαμπρό νησί της Μεσογείου! Μαντέψτε ποιό νησί ήταν? Το νησί της Ρόδου :)
Δε θα μπορούσα να είμαι πιο "κολλημένη" με το να επισκεφτώ αυτό το μέρος και πάλι. Αυτό είναι το μέρος όπου μπορείτε να κάνετε kite όλο και περισσότερο, επειδή τίποτα δεν σε εμποδίζει να το πράξεις ...
Το νησί όπου μπορείτε να βρείτε, τον άνεμο, τον ήλιο, γαλάζια νερά, το μπλε του ουρανού και όλα αυτά μόνο μετά από 2 ώρες πτήση από την Πολωνία.
Όπως πάντα τέλειες συνθήκες kite, στην παραλία Πρασονήσι, όπου μπορείτε να βρείτε 2 διαφορετικά σημεία σε ένα μέρος. Το ένα είναι με flat νερό και ένα άλλο είναι το σημείο με κύμα.Και όλα αυτά βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το κατάλυμα. PERFECT!

Enjoy