Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Ο 5ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross|Video

Στην ολοκαίνουργια πίστα Motocross «ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΪΑ» της ΔΙΑΘΛΗΣΗ έγινε το Σαββατοκύριακο 6-7 Σεπτεμβρίου ο 5ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross. 










Το όραμα του τοπικού σωματείου ΔΙΑΘΛΗΣΗ μαζί με το μεράκι του Κώστα Παναγιωτόπουλου, έφεραν μια καινούργια πίστα στον Ελλαδικό χώρο που τολμούμε να πούμε πως είναι διεθνούς επιπέδου. Η όμορφη σχεδίαση της πίστας, το καταπληκτικό τερέν με αμμόχωμα, η άψογη οργάνωση, οι 71 συμμετοχές και 1000 περίπου θεατές, αποτέλεσαν την εικόνα του αγώνα. Στον αγωνιστικό τομέα στην κατηγορία ΜΧ1 ο Παναγιώτης Κουζής (#338, HONDA CRF450) ζορίστηκε να κερδίσει έχοντας πάντα κοντά του τη απειλή του τοπικού Δημήτρη Κοντολέτα (#92, ΥΑΜΑΗΑ). Οι δύο αναβάτες τερμάτισαν 1-2 και στα 2 σκέλη με τον Κουζή να κάνει ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου τερμάτισε ο Γιώργο Ηλιόπουλο (#69, ΚΤΜ) ο οποίος κέρδισε τις μάχες που έδωσε με τον επίσης “τοπικό” Δημήτρη Βαγγελάκο (#211, Yamaha) ενώ την πεντάδα έκλεισε ο Μανώλης Σκύβαλος (#120, Honda) με δύο τερματισμούς στην πέμπτη θέση.




video by redbull.gr © mxin.gr



Στην κατηγορία ΜΧ2 υπήρχαν πολλοί μνηστήρες για την πρώτη θέση και πολλές μάχες.

Στο σύνολο του αγώνα αναδείχθηκε νικητής ο Μανώλης Κρητικός (#160, Yamaha) τερματίζοντας στις θέσεις  2-1, δεύτερος ο Γιάννης Τουραντζίδης (#100, Yamaha) και τρίτος ο Παναγιώτης Παπίλας (#22 Honda) με τερματισμούς στις θέσεις 3-2. Στην κατηγορία ΟΡΕΝ, ο Σταμάτης Λυρίου (#6, Yamaha) και ο Σταμάτης Δημολιάνης (#1, ΚΤΜ) μοιράστηκαν τις νίκες ενώ πολύ καλό αγώνα έκανε ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος που ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου με τερματισμούς στις θέσεις 3-4. Στα QUAD κυρίαρχος ήταν για μία ακόμη ο Γιώργος  Καπέλης (#1, YAMAHA) ο οποίος κέρδισε και τα 2 σκέλη του αγώνα, με δεύτερο τον Σπύρο Μπιρλή (#73, KTM) και τρίτο τον Κώστα Ντούζο (#2, ΚΤΜ).

Αξίζει να σημειωθεί πως όλοι οι οι αναβάτες των Quad ανήκουν στο αθλητικό σωματείο ΜΟΒΕ.
 
motocross greece


Το σωματείο ΔΙΑΘΛΗΣΗ θέλει να ευχαριστήσει την οικογένεια Παναγιωτόπουλου και ειδικότερα τον κ. Κώστα Παναγιωτόπουλο για την τεράστια προσφορά τους στο σωματείο και φυσικά στο άθλημα του MotoCross.Τον Δήμαρχο Αμαλιάδας, που παρόλο που είχε αναλάβει τα καθήκοντα του μια μέρα πριν, ανταποκρίθηκε σε ότι του ζητήσαμε και ευελπιστούμε σε μια εποικοδομητική συνεργασία στο μέλλον. Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας για την αρωγή τους σε όλες μας τις εκδηλώσεις.


manolis kritikos motocross greece
manolis kritikos

Το Αθλ. Σωματείο Α.Ο.Λ.Μ.Ο. και την ΠΑΛΕΑ Αμαλιάδας για την ανεκτίμητη βοήθεια τους. Την ΑΜΟΤΟΕ (Δ.Σ. και Επιτροπή ΜΧ) όπως και τους αθλητές που μας εμπιστεύτηκαν και μας έδωσαν δυνάμεις να συνεχίσουμε για ακόμα καλύτερη παρουσία στα αγωνιστικά δρώμενα του τόπου. Τους βασικούς χορηγούς του Πρωταθλήματος MotoWay– BELRAY – ΜAXXIS και RED BULL.

motocross greece
dimitris vaggelakos-nektarios Papavasiliou

Τον βασικό χορηγό μας ΙΟΝΙΚΗ Α.Ε. Ιδιωτικό ΚΤΕΟ και την αγορά του Πύργου και της Αμαλιάδας που μας στήριξαν με διαφημίσεις σε φυλλάδιο, αφίσα και πανό. Και φυσικά τους θεατές που παραβρέθηκαν και έμειναν μέχρι την λήξη του αγώνα, παρά τις εναλλαγές του καιρού. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Motocross θα συνεχιστεί στις 20-21 Σεπτεμβρίου με τον αγώνα της Πτολεμαΐδας (έκτος γύρος) ενώ ολοκαίνουργια πίστα «ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΕΡΑΜΟΠΟΙΪΑ» της ΔΙΑΘΛΗΣΗ θα φιλοξενήσει στις 12 Οκτωβρίου τον 4ο αγώνα για το Πρωτάθλημα Motocross Νοτίου Ελλάδος.

dimitris kontoletas motocross greece
dimitris kontoletas


stamatis dimolianis motocross greece
stamatis dimolianis