Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Αυτό είναι το πιο ακριβό skateboard στο κόσμο

Το 15.000$ skateboard είναι ολόχρυσο και πλήρως λειτουργικό!














Από τον κόσμο των συλλεκτικών αντικειμένων, σας παρουσιάζουμε ένα από τα πιο εξωφρενικά αντικείμενα των extreme sports. Η δουλειά του Matthew Willet είναι το λιγότερο εντυπωσιακή! Το ολόχρυσο skate κατασκευάστηκε για το skateboard shop Shut στη Νέα Υόρκη και η τιμή του αγγίζει τα 15.000$. Όπως θα προσέξατε το 'σανίδι' -ο Θεός να το κάνει- θα δωθεί στον κάτοχο μαζί με τα 100% βαμβακερά γάντια, για να αποφευχθούν τυχόν δαχτυλιές, ώστε να μη χαθεί το καθρεφτένιο φινίρισμά του!



Ο κ. Willet, δήλωσε: "Στο σανίδι έγιναν πολλές δοκιμές και λάθη, αλλά στο τέλος ήρθε αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα και όλοι μάθαμε πολλά.Η διαδικασία είναι άκρως απόρρητη, αλλά τώρα γνωρίζουμε τι είμαστε ικανοί να φτιάξουμε. Κάνω skateboard όλη μου τη ζωή, έτσι αυτό ήταν το αντικείμενο δε με κούρασε καθόλου.
Ο κόσμος είναι πραγματικά ενθουσιασμένος σχετικά με το σανίδι, καθώς είχαμε μεγάλη ανταπόκριση και μεγάλο ενδιαφέρον." Ενώ για τα βαμβακερά γάντια θα πεί, "Όταν είσαι στο ίδιο δωμάτιο με το σανίδι, δεν γίνεται να μην απολαμβάνεις αυτό το λαμπερό αποτέλεσμα.
"
Το 99.999 τοις εκατό γαλβανισμένο χρυσό skateboard είναι 31,5 ιντσών μήκους και 8 ιντσών πλάτους ενώ ζυγίζει 80% παραπάνω από το κανονικό.



Σύμφωνα με το Shut, αυτό είναι το Άγιο Δισκοπότηρο του skateboard και όχι άδικα θα προσθέσουμε.
Eδώ ταιριάζει γάντι το...Look but don't touch...γάντι όμως!