Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Κατασκευή skatepark στη Σιάτιστα, Κοζάνης

Ευχάριστα  νέα για την κατασκευή ενός ακόμα skatepark στη βόρειο Ελλάδα !












Το τμήμα Προγραμματισμού του Δήμου Βοΐου προχώρησε στην τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτος 2014 με την προσθήκη σ΄ αυτό τεσσάρων έργων που αφορούν:

1) Τοποθέτηση ποτιστρών στη Τ.Κ. Κορυφή.
2) Εσωτερική οδοποιία στο Δαφνερό.
3) Πλακόστρωση πεζοδρομίου έξω από την αυλή του Δημοτικού Σχολείου στο Πυλωρί και
4) Κατασκευή χώρου άθλησης για rollerblading και skateboard στη Σιάτιστα.

Στην εισήγηση του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Γαρούφος ανέφερε: «Τροποποιούμε το τεχνικό πρόγραμμα λόγω του ότι όπως και ο Πρόεδρος στην αρχή της συνεδρίασης εξήγησε του επείγοντος του Δημοτικού Συμβουλίου, υπάρχει και ένα επείγον θέμα για να τροποποιήσουμε το τεχνικό πρόγραμμα λόγω των τελευταίων βροχοπτώσεων.

Έχουν παρατηρηθεί καταστροφές στις οδοποιίες των οικισμών του Δήμου Βοίου και λόγω του ότι εντός του επόμενου 20ημέρου, 15νθημέρου περιμένουμε και τους μετακινούμενους κτηνοτρόφους που θα έρθουν στη περιοχή μας, θα πρέπει κάποιους χώρους, κάποιους βοσκότοπους να βελτιώσουμε όσον αφορά το πότισμα των ζώων.
Έτσι εισάγουμε τα παραπάνω νέα έργα.

Επιπλέον θα προχωρήσουμε στην κατασκευή χώρου άθλησης για roller branding και skate board στη Σιάτιστα. Θα δημιουργήσουμε ένα χώρο για αυτό το συγκεκριμένο άθλημα στη περιοχή Βρέττος, εκεί που έχουμε κάνει και το 5Χ5.  Υπάρχει μία σκέψη από τη Δημοτική Αρχή και πιστεύουμε ότι την επόμενη περίοδο θα ολοκληρωθεί, θα γίνει ένα αθλητικό κέντρο μεγάλο σε αυτή τη περιοχή. Αυτή τη στιγμή υπάρχει το 5Χ5, θα κάνουμε εδώ και το skate board και θα προβούμε και στη κατασκευή ενός γηπέδου βόλεϊ και βλέπουμε.»