Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

"The Great Boarders" skate edition!

Για άλλη μια χρονιά διήμερο skate event από το frulite OnTheGO στο The Mall!

31/05/2013 - 17:00 - 01/06/2013 - 22:00

 

Η φυσική ενέργεια στο Maximum σε ένα μοναδικό 2ήμερο Skateboard event, από το Οn the Go by Frulite!

Το On the Go by Frulite, ως ο μοναδικός φυσικός ενεργειακός χυμός με την 3πλη φυσική ενέργεια και τις 2 απολαυστικές γεύσεις και οι The Great Boarders επιστρέφουν δυναμικά προκαλώντας τους fans του skateboarding να μπουν στη δράση, για 3η συνεχόμενη χρονιά!
Οι ομάδα των "The Great Boarders" powered by On the Go υπόσχεται να ανεβάσει την αδρεναλίνη στο maximum με το 2ήμερο Skateboard event, προσκαλώντας κοινό και fans του αθλήματος στο The Mall Athens.
Το 2ημερο skateboard event ξεκινά την Παρασκευή 31/5 με warm up session και προκριματικούς αγώνες και κορυφώνεται το Σάββατο 1η Ιουνίου με τους Masters του είδους να τα δίνουν όλα στον μεγάλο τελικό!
Οι απολαυστικές γεύσεις του On the Go σε συνδυασμό με ένα δυναμικό DJ set θα είναι εκεί για να απογειώσουν τους θεατές μαζί με πολλές άλλες εκπλήξεις! Ετοιμαστείτε να απολαύσετε τα καλύτερα κόλπα που έχετε δει ποτέ, να κάνετε mini service στο Skateboard σας και να τυπώσετε πρωτότυπα stencils!

Οι σανίδες στις ράμπες και το καλύτερο Skateboard event αρχίζει!
Μείνετε συντονισμένοι στο www.thegreatboarders.gr για όλα τα νέα που αφορούν στο event και την ομάδα των «The Great Boarders».