Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Windsurf Κυνηγώντας τη καταιγίδα!

Αυτό είναι το Red Bull Storm Chase και μόλις τελείωσε η 3η και τελευταία αποστολή.












Ο Γάλλος, Thomas Traversa απέδειξε οτι είναι ο αδιαμφισβήτητος, ο απόλυτος windsurfer μέσα στη καταιγίδα, κερδίζοντας το Red Bull Storm Chase 2014 μετά από μια συναρπαστική τρίτη και τελευταία αποστολή στην Κορνουάλη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Marcilio Browne (BRA) εξασφάλισε τη δεύτερη θέση, με το Leon Jamaer (GER) στη τρίτη θέση και τον Dany Bruch (GER) στην τέταρτη.
Το Red Bull Storm Chase χαράσει μια νέα εποχή για το windsurfing. Προηγουμένως, κανείς δεν είχε καν σκεφτεί ότι ήταν δυνατό να πλεύσει μέσα στη τρομαχτική δύναμη της καταιγίδας, που κάθε αποστολή παραδίδεται στο Red Bull Storm Chase. Πλέον με τους καλύτερους ιστιοπλόους του κόσμου να κηνυγάνε, τα χειρότερα στοιχεία της φύσης, το windsurfing περνάει σε άλλο επίπεδο. Τρομεροί windsurfers προσπαθούν να πάνε όσο ψηλότερα μπορούν, σε συνθήκες με ανέμους που ξεπερνούν τους 70 κόμβους και γιγάντια κύματα των 10-20 μέτρων.!
Red Bull Storm Chase...για δυνατά στομάχια!