Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Ο Polc νικητής στο Urban Mtb Downhill του Valparaiso

Στα γραφικά στενάκια της Χιλιανής πόλης, εξελίχθηκε μια δύσκολη πρόκληση για την ελιτ της Urban Downhill σκηνής.

O Filip Polc για άλλη μια φορά απέδειξε ότι είναι ο 'καπετάνιος' του αγωνιτικού Urban Downhill, εξασφαλίζοντας την τρίτη νίκη του στο Red Bull Valparaiso Cerro Abajo το περασμένο Σαββατοκύριακο.





Ο αγώνας στην πόλη Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Χιλής, προσέλκυσε αρκετούς διεθνής αθλητές, που μαζί με τους αστέρες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, συνέθεσαν το παζλ αυτού του φοβερού αγώνα.

Δείτε το παρακάτω clip σε super slow motion για να συμφωνήσετε οτι πρόκειται για ένα άκρως θεαματικό event στο χώρο της ποδηλασίας.

Ο Polc πήρε την πρώτη θέση μετά από την 1700μ μήκους διαδρομή του Valparaiso Cerro Abajo. Η διαδρομή περνά μέσα από δρομάκια, κάτω από απότομες σκάλες, τεχνητά εμπόδια και ιστορικά μνημεία του παρελθόντος, πριν καταλήξουν στην καρδιά του Valparaiso.

Ο περσινός νικητής, Marcelo Gutierrez, ήταν δεύτερος πίσω από Polc με τον Tomas Slavik, από την Τσεχική Δημοκρατία, να παίρνει την τρίτη θέση .

Το Red Bull Valparaiso Cerro Abajo χρησιμεύει ως ένας από τους αγώνες κατάταξης για τo νέο City Downhill World Tour. Ο πρώτος γύρος στη Σάντος, στη Βραζιλία, βρήκε επίσης νικητή τον Filip Polc.