Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Το ταξίδι ξεκινάει για την πρώτη ελληνική επαγγελματική ομάδα Mountain Bike

Πρόκειται για την SMF team (sfendami mountain festival team).
Σκοπός του ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ για τη δημιουργία αυτής της ομάδας είναι να αναδείξει την ελληνική ορεινή ποδηλασία αξιοποιώντας νέους ικανούς και ταλαντούχους αθλητές με τη συμμετοχή τους σε αγώνες του εσωτερικού και του εξωτερικού. Επιπλέον να αναδειχθεί η ιδιαιτερότητα της ελληνικής φύσης σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο άθλημα τόσο σε επίπεδο προετοιμασίας των αθλητών όσο και στη διοργάνωση αγώνων.
Οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την SMF team είναι:



·         CC: Αντωνιάδης Δημήτρης, Βροχίδης Αλέξανδρος, Ιορδανίδης Αλέξανδρος, Μολλά Χαρούν, Χασαπίδης Δημήτρης
·          Downhill:  Γουβής Ελισαίος 
Σε  αυτήν την προσπάθεια  δεν είμαστε  μόνοι. Ο όμιλος IDEAL Μανιατόπουλος  αναλαμβάνει  την υποστήριξη  της ομάδας  με το κορυφαίο μοντέλο της εταιρίας IdealRace  Proκαθώς  και με  όλον τον εξοπλισμό  της SHIMANO. Είναι τιμή  για την ομάδα  και για την Ελλάδα  γενικότερα να μπει  σε διεθνείς αγώνες  με  ποδήλατα  που έχουν   κατασκευασθεί  στην Ελλάδα.
Γνωρίζουμε πως ο δρόμος θα είναι δύσκολος και μακρύς. Είμαστε  βέβαιοι  πως  την ομάδα  θα την ακολουθούν  σε όλες  της αποστολές  οι σκέψεις  όλων  των φίλων  της ποδηλασίας. 
Σας  θέλουμε  όλους  συνοδοιπόρους  σε αυτό το ταξίδι  μας. 
Το xsa.gr εύχεται ολόψυχα ένα καλό ταξίδι! Συγχαρητήρια!