Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

WBSF The 2015 Flashback

Το Water Board Sports Festival (WBSF) γεννήθηκε με σκοπό να προωθήσει τα θαλάσσια αθλήματα σανίδας και να γνωρίσουν όλοι την κουλτούρα της παραλίας.








Έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε  μια σειρά από αγώνες και δράσεις γύρω από τα θαλάσσια αθλήματα σανίδας, δηλαδή το Windsurf, SUP, Kitesurf και Surf – αθλήματα της θάλασσας που έχουν σαν βάση τη σανίδα και κινητήρια δύναμη τα στοιχεία της φύσης και τον ίδιο τον αθλητή.

To 2015 ήταν μία πολύ δυνατή χρονιά που μας χάρισε μοναδικές στιγμές και συγκινήσεις. Στιγμές που ζήσαμε μαζί με όλους τους αθλητές, συνεργάτες, χορηγούς, φίλους αλλά και όσους μπήκαν στον κόσμο του WBSF και έζησαν από κοντά την μαγεία που προσφέρουν τα θαλάσσια αθλήματα σανίδας.

Η ανασκόπηση αυτή θα μας θυμίζει την πρώτη ουσιαστικά χρονιά μας ως ορόσημο και θα αποτελεί τη βάση για να συνεχίσουμε το όραμά μας και να γίνουμε καλύτεροι! Ένα μικρό βίντεο και μερικά λόγια μπορεί να μην φτάνουν να περιγράψουν όλα όσα ζήσαμε, αλλά σίγουρα θα μας θυμίσουν πολλά και θα μας προετοιμάσουν για ακόμα περισσότερα.



Για το 2016 μπορούμε μόνο να υποσχεθούμε ότι θα κάνουμε ότι περισσότερο μπορούμε για να ξαναζήσουμε τις ίδιες και ακόμα καλύτερες στιγμές. Γιατί γύρω απ” όλα και από όλους υπάρχει η θάλασσα, απέραντη και απρόβλεπτη μερικές φορές, αλλά πάντα εκεί! Και θα είμαστε και εμείς εκεί…
ΠΗΓΗ: xsa.gr