Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

5 Αθλητές που ξεγέλασαν το θάνατο!

Σε καμία περίπτωση δε θέλω να σας αποθαρρύνω από την ενασχόλησή σας με τα extreme sports.
Για να είμαι ειλικρινής, καλύτερα να σε χτυπήσει φορτηγό περνώντας αμέριμνος μια διάβαση, παρά να σκοτωθείς επειδή υπερεκτίμησες τις δυνατότητες σου σε κάποιο επικίνδυνο άθλημα.






Υπάρχουν λοιπόν κάποιοι αθλητές, οι οποίοι πραγματικά έπαιξαν τη ζωή τους κορώνα γράμματα.
Πάντα πρόθυμοι να βάλουν το πήχη ακόμα λίγο ψηλότερα, εκτεθειμένοι σε απειλητικές συνθηκές για την ίδια τους τη ζωή. Αυτοί οι τύποι είδαν λίγο από το φως στην άκρη του τούνελ και πραγματικά είναι πολύ τυχεροί που γύρισαν πίσω!

John Verity

Το να βρεθείς σε χιονοστιβάδα είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα, αν είσαι skier ή snowboarder. Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση για το πως θα ήταν, δείτε το παρακάτω τρομακτικό βίντεο του Johno Verity. Δε θα αφήσετε τις πίστες χωρίς εξοπλισμό χιονοστιβάδας ποτέ ξανά!



Callum Pettit

Το 2010, η Teton Gravity ήθελε να μαγνητοσκοπήσει ένα φαινομενικά αθώο run του Callum Pettit. Στο τέλος της διαδρομής υπήρχε μια 'μικρή' τρύπα την οποία ο Callum έπρεπε να αποφύγει και ήταν σίγουρος οτι θα το έπραττε. Ωστόσο, δεν υπολόγισε τι θα γινόταν αν έπεφτε κατά τη διάρκεια του run, πράγμα το οποίο συνέβη! Αφού έφερε κάμποσες τούμπες, κατέληξε στην τρύπα. Το πως και το πόσο βαθιά θα το δείτε με τα μάτια σας!



Maya Gabeira

Είναι γνωστό οτι η Maya έχει πολλά κότσια. Έξ' άλλου έχει σερφάρει μερικά από τα μεγαλύτερα κύματα του κόσμου. Πρίν λίγο καιρό ταξίδεψε στο Nazare της Πορτογαλίας, οπού είχε ένα από τα μεγαλύτερα wipeouts που έχουμε δεί ποτέ. Ευτυχώς ο Carlos Burle ήταν σε ετοιμότητα και προσφέροντας της CPR της έσωσε τη ζωή.



Cam Zink

Το Red Bull Rampage μπαίνει εύκολα στη λίστα με το πιο 'τρελά' events που πραγματοποιούνται. Αλλά δε πρέπει να ξεχνάμε οτι οι αθλητές που παίρνουν μέρος σε κάτι τέτοιο είναι ακόμα πιο 'τρελοί'! Για παράδειγμα ο Cam Zink, αφού χτυπάει ένα τεράστιο άλμα, συνειδητοποιεί οτι δε πάει και τόσο καλά. Έτσι, αφήνει το ποδήλατο στον αέρα και σαν αίλουρος προσγειώνεται με τα πόδια. Ο νόμος της βαρύτητας ήταν αμείλικτος, αφού ακουλούθησε και το υπόλοιπο σώμα! Διάγνωση? Μελανιές στις φτέρνες! Τυχερό παιδί...



Jeb Corliss

Το BASE jumping και η πτήση με wingsuit, είναι από τα πιο επικίνδυνα αθλήματα χωρίς αμφιβολία. Ένας άνθρωπος που δείχνει συνεχώς οτι μπορεί να ξεγελάσει το θάνατο. Τελείως τρελός αλλά και πολύ χαρισματικός, δε θα μπορούσε να λείπει ούτε από αυτή τη λίστα. Jeb Corliss, οι παραλίγο 'αστοχίες' του έχουν γεμίσει με τρομακτικά βίντεο το internet. Άλλο ένα τέτοιο, είναι και το παρακάτω από το Table Mountain στη Ν. Αφρική. Αν τρομάξατε με τα παραπάνω, τότε με αυτό θα κοπεί η ανπνοή σας..