Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Μπορεί να αλλάξει ο αθλητισμός όπως τον ξέραμε?

Surfάροντας στο internet πέσαμε πάνω σ' ένα video το οποίο μας έκανε 'κάτι'...Δε ξέρουμε ακριβώς τι, αλλά σίγουρα δε το προσπεράσαμε.
Το παρακάτω video δείχνει μια νέα προσπάθεια, μια καινοτόμα 'ιδέα' κάποιων ανθρώπων, ώστε να προσεγγίσουν τον αθλητισμό κάπως διαφορετικά.
Μιλάει για το πως λειτουργεί ο κόσμος μας σήμερα μέσω των social media και το πως έχει αλλάξει η συμπεριφορά μας μέσα απο αυτά.
Οτι όλοι είμαστε συνδεδεμένοι μετάξύ μας με κάποιο τρόπο.

1.2 δις! άνθρωποι καθημερινά ποστάρουν πράγματα που τους αρέσουν, δείχνοντας έτσι τις προτιμήσεις τους, τα πιστεύω τους ή ακόμα και τις ανάγκες τους.
Σήμερα που σε όλα τα αθλήματα σχεδόν υπάρχουν εταιρείες-χορηγοί, πίσω από αθλητές, από τα events και οτι άλλο έχει να κάνει με αθλητισμό και ως ένα σημείο αυτές οι εταιρείες έχουν προχωρήσει τα αθλήματα όπως τα ξέραμε, δεν υπάρχει όμως χώρος για έμας, τους θεάτες ή τους αθλητές που προσπαθούν να βγούν από την αφάνεια, ανεβαίνοντας στο άρμα αυτών των εταιρειών.
Στόχος αυτης της 'ιδέας' λοιπόν, είναι ο καθένας από εμάς να μπορεί να είναι χορηγός ή χορηγούμενος, χωρίς μεσάζοντες! Φανταστείτε να μπορούσατε για μια στιγμή να κάνετε εσείς κουμάντο! Να επιλέγατε εσείς τον αθλητή που θέλετε να βλέπετε, το που θα θέλατε να διεξαχθεί ένας αγώνας, ακόμα να είχατε τη δύναμη να κρίνετε το νικητή!
Φανταστείτε, η επιτυχία να εξαρτόταν αποκλειστικά απο εσάς και το ταλέντο και η σκληρή δουλειά να ήταν το μόνο κλειδί για ένα success story!
Ξέρω μοιάζει με παραμύθι, είναι μια μικρή ιδέα όμως που κανείς δε ξέρει ακόμα αν θα προχωρήσει ή αν θα ναυαγήσει όπως πολλές άλλες...Είναι μια 'ιδέα'.
Και οτι έχει αλλάξει αυτό το κόσμο μέχρι σήμερα, έτσι δε ξεκίνησε?




Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στο Fanfuel.co ή να κάνετε Like