Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS, 3oς Αγώνας, 4 Μαΐου, ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

Με το ενδιαφέρον στο κατακόρυφο συνεχίζεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross το οποίο «κατεβαίνει», την Κυριακή 4 Μαΐου, στις 11 το πρωί,  στο νοτιότερο σημείο του στην Ελλάδα, στην καταξιωμένη «παγκόσμια» πίστα του Λιγνιτικού Κέντρου στην Μεγαλόπολη.

Οι 9 διαφορετικοί νικητές στους 2 πρώτους αγώνες αλλά και ένα σερί που όλοι αναρωτιούνται πότε θα σπάσει είναι τα στοιχεία που αναμένεται να συγκεντρώσουν αθλητές και θεατές από κάθε μεριά της Ελλάδας.

Ιδιαίτερα έντονο το ενδιαφέρον στην κατηγορία των εφήβων, όπου όλα είναι….ορθάνοικτα, αφού στην ΜΧ2 όπου ο θεσσαλονικιός Γιάννης Τουρατζίδης (ΜΟΒΕ, Yamaha) πήρε 2 πειστικές νίκες στην Χαλκίδα αλλά οι μεγάλοι αντίπαλοι, ο Μανώλης Κρητικός (Αρης Πεντέλης, Yamaha) και ο Γιώργος Αρβανίτης (ΛΑΜΣερρών, Kawasaki) ανταπάντησαν με πειστικές νίκες στα Γιαννιτσά ενώ φυσικά, ο Χαλκιδαίος Παναγιώτης Παπίλας (ΑΜΟΕορδ. Honda) θέλει πολύ να σβήσει τις περσινές πικρές του αναμνήσεις (τραυματισμός) από την Μεγαλόπολη με νίκη.

Στην «μεγαλύτερη» κατηγορία, στην ΜΧ1, το αδιαφιλονίκητο φαβορί, ο πολυπρωταθλητής Παναγιώτης Κουζής (ΦΙΑΜ, Honda) έχει κάνει το 4 στα 4 αλλά ο δις πρωταθλητής στην ΜΧ1, ο Δημήτρης Κοντολέτας (ΑΟΛΜΟλυμπίας, Yamaha) από την κοντινή Ηλεία (Ζαχάρω) θα προσθέσει στην μεγάλη ταχύτητά του την πολύ καλή γνώση της πίστας για να σπάσει το σερί του Κουζή και να μπει στην μάχη του τίτλου. Δυνατό παρών αναμένεται να δώσουν, τόσο ο Πυργοαναθρεμένος  Δημήτρης Βαγγελάκος (ΑΜΟΕορδ. Yamaha) όσο και ο πεισματάρης  Αιγιώτης Γιώργος Frozen Ηλιόπουλος (ΠΑΛΕΜΟΤ, ΚΤΜ) ενώ ο Κρητικός Μανώλης Σκύβαλος (ΟΔΙΚΟ, Honda) είναι πάντα υπολογίσμος.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο αειθαλής Ροδίτης πολυπρωταθλητής (Ικαρος, Yamaha) θα δώσει το παρών στην Μεγαλόπολη και θα προσπαθήσει να
πολλαπλασιάσει τις 2 νίκες του στην κατηγορία ΟΕΝ, αλλά οι μονομάχοι και νικητές των Γιαννιτσών (2ος αγώνας), ο Σταμάτης Δημολιάνης (ΛΕΜΟΤ, ΚΤΜ) και Δημήτρης Κεραμιδάς (ΦΙΑΜ, Suzuki).

Και φυσικά, στις υπέροχες τετράτροχες μοτοσυκλέτες, στα Quad, το ενδιαφέρον δεν θα μπορούσε να είναι μικρότερο αφού οι μονομάχοι των Γιαννιτσών, ο Σπύρος Μπιρλής (ΜΟΒΕ, ΚΤΜ) και ο Γιώργο Καπέλης (ΜΟΒΕ, Yamaha) θα δώσουν τον «υπερ πάντων» αγώνα για την νίκη και την βαθμολογική υπεροχή.