Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Red Bull X-Fighters- Highlights Από Την Πίστα Που Επιπλέει!

Μοναδικό υπερθέαμα από το κόσμο του Freestyle Motocross, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Μόναχο, σε μια πίστα ανεπανάληπτη!












Δεν είναι μόνο τα μαγικά των αναβατών που έκαναν τη διαφορά, αλλά και η μοναδική πίστα πάνω σε λίμνη δίπλα στο Ολυμπιακό στάδιο του Μονάχου. Ο Αυστραλός Josh Sheehan θα νικήσει τον Taka Higashino στον τελικό του Red Bul X - Fighters, μπροστά σε 18.000 κατενθουσιασμένους Γερμανούς. Απογοήτευση για τον Γάλλο superstar, Tom Pages, που δε κατάφερε να βγάλει το μοναδικό 'Bike Flip' , αφού είχε πτώση από τα 10μ ύψος. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Ιάπωνα να περάσει στον τελικό με το εκπληκτικό τρικ του California Roll. Στο τελικό πέρασε και ο Josh Sheehan μ΄ενα φοβερό double back flip, αφήνωντας πίσω του τον Levi Sherwood. Στο τελικό θα επικρατήσει στα σημεία ο Αυστραλός, καθώς και οι δύο έκαναν αψεγάδιαστα runs. Δείτε εκπληκτικά στιγμυότυπα από μια πίστα διαμάντι!