Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Babes on Board!!! Γνωρίστε το Longboard Girls Crew Greece

Ένα Longboard video τους ήταν η αφορμή, ενώ ένα μήνυμα μέσω FB μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το Ελληνικό Longboard Girls Crew!

Το ραντεβού στήθηκε Τετάρτη απόγευμα, στη Πολυτεχνειούπολη (για όσους δεν γνωρίζουν η Πολυτεχνειούπολη στο Γουδί είναι μια μεγάλη έκταση με πανεπιστημιακά κτήρια, δρόμους και πολύ πράσινο), οπότε η προσέγγιση του spot έγινε με τη βοήθεια της Βάσιας, η οποία ήρθε και μας παρέλαβε από την Βορεινή είσοδο.


spot_map


Βάσια

Φτάνοντας στο spot η πρώτη εντύπωση ήταν αφοπλιστική, όμορφες παρουσίες, με καλοκαιρινή εμφάνιση και διάθεση, έτοιμες να αφήσουν τα Longboards να τσουλήσουν και να πάρουν τις πρώτες κατεβασιές.


Βάσια - Στεφανία - Δήμητρα

Αφού γνωριστήκαμε, μας εξήγησαν πως οργανώνουν συχνά τέτοιου είδους συναντήσεις σε διάφορα spots της Αττικής, δίνοντας συμβουλές σε όσους θέλουν να πάρουν μία γεύση Longboarding!
Καθώς η παρέα μεγάλωνε, τα κορίτσια ξεκίνησαν να ετοιμάζονται, φορώντας τα προστατευτικά σε αγκώνες, γόνατα και κεφάλι, απαραίτητα για την σωματική ασφάλεια και την αποφυγή μόνιμων σημαδιών.

           
Στεφανία                                                                              Μαριάννα


Βάσια - Δήμητρα - Δανάη


Κωνσταντίνος - Στεφανία

Ένας, ένας από όλη τη παρέα ξεκίνησε να παίρνει θέση στη ράμπα, στην αρχή της "πίστας", για να διανύσει μια απόσταση περίπου 100 μέτρων με το Longboard σε freeride style, στρίβοντας το σανίδι σε χαλαρούς ελιγμούς, δεξιά και αριστερά θυμίζοντας τις κινήσεις του surfing.
Φυσικά, από αυτό το Longboard session δεν έλειπαν τα κόλπα και οι φιγούρες, με το slide να έχει τραβήξει το ενδιαφέρον στους περισσότερους riders, αφού είναι σχεδόν απαραίτητο να το γνωρίζεις αν θες να κάνεις ένα καλό φρενάρισμα ή να μειώσεις την ταχύτητά στις freeride κατεβασιές.


Κωνσταντίνος - Άγγελος - Θανάσης - Παναγιώτης


Άγγελος - Θανάσης - Κωνσταντίνος


Κωνσταντίνος


Δανάη


Βάσια


Στεφανία - Άγγελος - Κωνσταντίνος - Θανάσης - Παναγιώτης


Παναγιώτης


Δήμητρα



Άγγελος (ollie)


Θανάσης (slide)


Στεφανία  (slide)
Οι συζητήσεις περί εξοπλισμού, βελτίωσης της τεχνικής longboarding και ότι άλλο μπορεί να αφορά τα board sports μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον όλης της παρέας.




Δανάη - Βάσια - Κωνσταντίνος - Lucio



Εμείς περάσαμε ένα υπέροχο 2ώρο με το Ελληνικό Longboard Girls Crew, είχαμε την εμπειρία να δοκιμάσουμε Longboard υπό τις οδηγίες των κοριτσιών, μας άρεσε και σίγουρα σας το προτείνουμε.


Και λίγη ξεκούραση απ' όλο το team...

Τα κορίτσια είναι πάντα φιλόξενα και υπομονετικά, για να σας μάθουν τα 'μυστικά' του σανιδιού!
Ακόμα και σε 'άσχετους' σαν κι εμάς!
Για τα νέα και τις συναντήσεις της ομάδας μπορείτε να ενημερώνεστε από τη σελίδα του FB  Longboard Girls Crew Greece

Σας ευχαριστούμε κορίτσια και όπως λέτε και σεις ....Share the Love of Longboarding!
ΠΗΓΗ: xsa.gr