Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Εξωπραγματικός Bob Burnquist

Λες και το Mega Ramp στο skate δεν είναι αρκετά εντυπωσιακό, ο Bob Burnquist, ένας καινοτόμος του skateboarding, για άλλη μια φορά ξεπερνά κατά πολύ τον εαυτό του με ένα μνημειώδες κομμάτι. Ελικόπτερα, sky diving και μερικά απίστευτα-που ποτέ δεν έχουν γίνει-(ή ακόμα έχει σκεφτεί κάποιος) κόλπα ... Ο τύπος είναι για δέσιμο!





"Μεταξύ των πλέον σημαίνοντων skateboarders που η βιομηχανία έχει δει ποτέ, ο Bob Burnquist σε μια ακόμα καινοτομία. Στη νέα σειρά Webisode του, ο Burnquist ξεναγεί τους οπαδούς του skateboard με αποκλειστική πρόσβαση στον ιδιωτικό τομέα του, στον οποίο τόσα πολλά από τη συμβολή του στο skateboarding γεννήθηκαν, πίσω στην αυλή του στη Νότια Καλιφόρνια, περισσότερο γνωστή ως "Dreamland". Ως εκ τούτου, "The Dreamland Series".

Θα δούμε πράγματα από τον Burnquist που δεν έχουμε δει από το 2010: Ένα full-length βίντεο γεμάτο με αρχειακό υλικό που δεν έχει ξαναβγεί online. Και το Hip. Ναι, πρόσθεσε ένα χαρακτηριστικό Hip στον προσωπικό MegaRamp του. Ένα Hip που ξεκινά πάνω σε ένα λόφο και τον στέλνει σε ένα 5μετρο gap και μετά στο 8μετρο quarterpipe. Οτι άλλο και να πούμε είναι λίγο!