Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Roman Abrate: Η ζωή πάνω σε ρόδες!

O Roman Abrate άρχισε το πατινάζ το 2003 στην ηλικία των 15 ετών. Έκανε το ντεμπούτο του στο skatepark του Frejus. Μετά το τέλος της πενταετούς μαθητείας του στην κουζίνα για να πάρει το Professional Certificate του, αποφάσισε να αφιερώσει το χρόνο του στο αγαπημένο του άθλημα και να γίνει pro.
Ο Roman ανέβηκε γρήγορα δείχνοντας την αξία του μέσα από πολλούς διαγωνισμούς. Το 2004, κέρδισε το Coupe de France Gap για την πρώτη συμμετοχή του στην Ομοσπονδιακό διαγωνισμό. Ξεκινά μεταξύ των επαγγελματιών το 2005 και πήρε την πρώτη μεγάλη νίκη του στο Nalf Pro Test στο skatepark της Frejus, όπου πήρε μέρος. Λίγο μετά, ο ίδιος συνεχίζει δυναμικά και τερμάτιζει τρίτος με τη UNICEF (Διεθνές Festival Extreme Sports ), στο Μονπελιέ, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στον κόσμο.
Το 2009, έρχεται σε επαφή με την νούμερο 1 εταιρεία roller στην παγκόσμια αγορά, την Razors, ενώ ενσωματώνεται στη Γαλλική ομάδα Freestyle Roller . Αυτές οι νέες χορηγίες θα του επιτρέψουν να πάει στην αμερικανική ήπειρο για να γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο. Το 2010, ο Roman Abrate τερματίζει στην τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Βοστώνη και στην τέταρτη θέση στην παγκόσμια κατάταξη (WRS World Series Rolling).
Μαζί με τους διαγωνισμούς, συμμετείχε στην ανάπτυξη πολυάριθμων ταινιών και βίντεο.
Από το 2011 βοηθά επίσης, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ώστε τα 'πατίνια' να γίνουν γνωστά στο ευρύ κοινό, αφού απαντά σε ερωτήσεις χρηστών σε ένα blog σε συνεργασία με την πολύ γνωστό περιοδικό Sportmag.
Ο Roman είναι ανάμεσα στους καλύτερους riders στον κόσμο, συμμετείχε σε πολυάριθμες εκδηλώσεις και κέρδισε τις μεγαλύτερες διεθνείς διοργανώσεις, όπως στο τέλος του 2012 το China Open στο CX, που έλαβε χώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο του Πεκίνου. Παγκόσμιος Πρωταθλητής στις αρχές του 2013, ο Roman έχει περισσότερα κίνητρα από ποτέ. Πλέον προσπαθεί να αλλάξει το άθλημα και να το πάει μπροστά εκτελώντας νέα κόλπα, που είναι και ο μόνος που έχει καταφέρει, όπως το Rodeo 450 backroyal αλλά και το Kangaroo flip που είναι και το πρώτο original στο διπλό πατινάζ. Αυτό το νέο κόλπο του επιτρέπει επίσης να παίρνει κεφάλι σε πολλούς διαγωνισμούς το 2013, όπως το Παγκόσμιο FISE στο Montpellier ή το NASS Festival στο Μπρίστολ.
Αποφασισμένος να συνεχίσει προς αυτή τη κατεύθυνση, περνά πλέον το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του για να προπονηθεί με τον προπονητή του Mathias Wecxsteen και στο Roller Σκι. Με όλες αυτές τις ιδέες στο μυαλό του και τα αποτελέσματά του, ο παγκόσμιος πρωταθλητής σίγουρα θα διατηρήσει το θρόνο του για τους επόμενους μήνες.
Περισσότερα για τον Roman μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του στο Facebook

Απολαύστε τον Roman στο παρακάτω βίντεο από το big air στο Woodward...Εντυπωσιακός!