Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

X Games - Μόναχο το πρώτο μετάλιο στο skateboard park για έναν 17άχρονο

Ο 17άχρονος Curren Caples είναι πλέον ο superstar στο skateboard park, καθώς σε μια πανέμορφη διαδρομή άφησε 2ο τον υποψήφιο για το 3-peat, Pedro Barros και μάλιστα με buzzer beater! Είναι το πρώτο χρυσό που αντικρύζει ο Καλιφορνέζος στα X Games, ενώ στην 3η θέση κατέληξε ο Ben Hatchell.
"Είναι θέμα του πως δούλεψα στο μυαλό μου όλη τη προσπάθεια, λέγοντας απο μέσα μου οτι 'το χεις αυτο', ΄μην πέσεις' είπε ο Caples παραδεχόμενος πως ο μεγαλύτερος εχθρός του και σε άλλους διαγωνισμούς μέχρι τώρα,  ήταν ο εαυτός του"
Ο Caples κατάφερε, με το απαλό στυλ που θυμίζει surfer, να αφήσει 2ο τον πιο μυώδη και επιθετικό skater, Pedro Barros και οι δύο βέβαια εξέφρασαν τον θαυμασμό τους ο ένας για τον άλλο.Ο Barros εκτός από το παραλίγο σερί του έχει αφήσει άλλη μια μεγάλη πρόκληση ανοιχτή, καθώς για 6 συνεχόμενα Χ Games, δεν έχει πέσει κάτω από τη 2η θέση. Μεγάλος νικητής όμως είναι ο πιτσιρικάς και δικαίως τα φώτα να είναι στραμμένα πάνω του!
Απολαύστε το νικητήριο run του Caples



Skateboard Park Final

Place Name Points
1 Curren Caples 81.00
2 Pedro De Silva Barros 76.00
3 Ben Hatchell 71.00
4 Brad McClain 64.00
5 Rune Glifberg 57.00
6 Kevin Kowalski 52.00