Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Anna Gasser : Απίστευτο κόλπο στο snowboard από γυναίκα!

Ποιά στο διάολο είναι η αυτή η Anna Gasser πάλι? Για να είμαστε ειλικρινείς , μόνο αμυδρά γνωρίζαμε την ύπαρξη αυτής της Αυστριακής μέχρι χθες . Αλλά μπορούμε να βάλουμε στοίχημα οτι από εδώ και πέρα, το όνομα αυτό θα παίζει πολύ δυνατά στη snowboard σκηνή!








Γιατί μόλις προσγείωσε ένα cab double underflip , κάνοντας την ( απ' όσο ξέρουμε) τη πρώτη γυναίκα που έβγαλε μια παραλλαγή double cork σε kicker πάρκου .
Η Elena Hight έχει βγάλει ένα double backside rodeo στο halfpipe, τις τελευταίες δύο σεζόν και πολλά κορίτσια έχουν προσγειώσει στο παρελθόν διπλά backflips .
Αλλά το να προσθέτεις ακόμα μια περιστροφή σε έναν διαφορετικό άξονα είναι άλλο πράγμα . Έχουμε δεί κάποια πλάνα της Cheryl Maas παλιότερα, μ' ένα παρόμοιο κόλπο, αλλά υπήρξε πολύ συζήτηση ως προς το αν ήταν αρκετή η περιστροφή της ώστε να ονομαστεί double cork και με τη βούλα.
Δεν είναι μόνο οτι 21 χρονών αθλήτρια έβγαλε το double cork, αλλά φαίνεται ότι το 'κάρφωσε' πολλές φορές ! Αν όμως πρόκειται να αρχίσουν και οι γυναίκες να χτυπάνε τέτοια σε διαγωνισμούς slopestyle, τότε τα πράγματα στο snowboard θα εκτιναχθούν στα ύψη!

Μήπως είμαστε μάρτυρες της γέννησης μιας νέας σούπερ σταρ? Θα πρέπει πλέον να παρακολουθούμε αυτό το χώρο με περισσότερο ενδιαφέρον ...