Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Dew Tour 2013 Δες τα πάντα εδώ!

Σε περίπτωση που ήσασταν απασχολημένοι και χάσατε τι έγινε στο Dew Tour, μη στεναχωριέστε γιατί τα μαζέψαμε όλα και σας τα προσφέρουμε με όλες τις λεπτομέρειες και βέβαια όλα τα πλάνα!







Ξεκινάμε με τα νικητήρια runs στο slopestyle των αντρών.

1st - Mark McMorris:


2nd - Sven Thorgren:


3rd - Max Parrot:


Ο Mark McMorris ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο slopestyle, χτυπώντας ένα τριπλό 1440 στο 2o run του, για να βαθμολογηθεί με το σχεδόν αψεγάδιαστο 97,8.
Δεύτερος ο Sven Thorgen για να συνεχίσει το εκπληκτικό ξεκίνημα που έχει κάνει στη σεζόν, αφού κέρδισε το Air&Style την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα.
Να σημειωθεί οτι ο Shaun White έμεινε έξω λόγω τραυματισμού του στον αστράγαλο κατά τον τελικό στο superpipe. Ένα ακόμα αξιοσημείωτο είναι οτι ο Αμερικανός, Chas Guldemond, ήρθε μόλις 5ος! Να πούμε οτι το Dew Tour αποτέλεσε προκριματικό αγώνα για την Αμερικανική Ολυμπιακή ομάδα.

1. Mark McMorris
2. Sven Thorgren
3. Maxence Parrot
4. Seb Toots
5. Chas Guldemond


Superpipe αντρών.

1st - Greg Bretz:


2nd - Shaun White:


3rd - Taylor Gold:


Ο Shaun White νικήθηκε! Αυτό και αν είναι είδηση! Πρώτος στο superpipe ένας άλλος Αμερικανός ονόματι Greg Bretz. Η πτώση στο πρώτο run του White του στοίχισε καθώς δε μπόρεσε να φτάσει το πιτσιρικά Bretz, αν και έκανε ένα τέλειο 2ο run!
Στις 4 από τις 5 θέσεις ήταν Αμερικανοί. Αποτυχία για τον Ayumu Hirano η 6η θέση καθώς και αυτό είχε πτώση. Άλλη μια έκπληξη ήταν και του Iouri Podladtchikov που κατέληξε στη 13η θέση!

1. Greg Bretz
2. Shaun White
3. Taylor Gold
4. Louie Vito
5. Scotty James


Greg Bretz
2. Shaun White
3. Taylor Gold
4. Louie Vito
5. Scotty James
Read more at http://onboardmag.com/snowboarding-events/dew-tour-2013-round-up-and-winning-runs.html#Fqw4cB466oMWWYkD.99