Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

3rd Hellenic Sup Cup 2013 στον Ισθμό

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, όλοι οι όρθιοι σανιδοκωπηλάτες καλούνται να δώσουν το παρόν και να ζήσουν την εμπειρία του διάπλου του Μοναδικού Ισθμού της Κορίνθου, που συμπλήρωσε εφέτος 120 χρόνια λειτουργίας .






 
Στις 25 Ιουλίου του έτους 1893 έγιναν τα εγκαίνια λειτουργίας της Διώρυγας Κορίνθου. Το όνειρο σύνδεσης του Κορινθιακού κόλπου με τον Σαρωνικό που ξεκινά από την αρχαιότητα και τον Τύραννο της Κορίνθου Περίανδο το 602 π.χ., έγινε πραγματικότητα 2500 χρόνια μετά.
 
Στις 20 Οκτωβρίου 2013, στις 11:00 θα διακοπεί η κυκλοφορία των πλοίων της διώρυγας, για να δοθεί η εκκίνηση στους 120 και πλέον όρθιους σανιδοκωπηλάτες, που θα διασχίσουν το κανάλι, μήκους 6.343 m, πάνω στη σανίδα τους, με μοναδική κινητήρια δύναμη το κουπί τους, θα κωπηλατήσουν στα γαλαζοπράσινα νερά του Ισθμού δίπλα στον αρχαίο Δίολκο.
 
 
Μια μοναδική αθλητική διοργάνωση, που λόγω της ιδιομορφίας του καναλιού προσφέρει τις τέλειες συνθήκες για το απόλυτο SUPS peed Crossing σε παγκόσμιο επίπεδο. Το ανεπανάληπτο αυτό μίγμα Φύσης, Ιστορίας και Μηχανικής είναι η εγγύηση για τη καθιέρωση ενός ετήσιου αθλητικού θεσμού που μπορεί να σταθεί δίπλα στις υπόλοιπες Ευρωπαϊκές διοργανώσεις SUP, όπως στο Σηκουάνα του Παρισιού, στα κανάλια της Βενετίας και του Άμστερνταμ, στο λιμάνι του Αμβούργου και στη λίμνη Σιλβαπλάνα των Ελβετικών Άλπεων.
 
Μετά την πετυχημένη περσινή διοργάνωση, και τη παγκόσμια προβολή της, δύο από τους κορυφαίους αθλητές SUP, o Eric Terrien, πρωταθλητής Γαλλίας, και ο Casper Steinfath, πρωταθλητής Δανίας και 3ος στην παγκόσμια κατάταξη 2013, θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για να συμμετέχουν στον αγώνα του Ισθμού.
 
Σας περιμένουμε όλους σε αυτή τη διοργάνωση, να θαυμάσετε και να ενθαρύνετε από τις επιβλητικές γέφυρες, ύψους 80m τις μοναδικές εικόνες των μικροσκοπικών αθλητών, σε σχέση με το μέγεθος του καναλιού, να κωπηλατούν για τη νίκη, μεταφέροντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας εντός και εκτός Ελλάδας. 




by Sups.gr

Δείτε το trailer
ΠΗΓΗ: www.xsa.gr