Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Γνωρίστε την πιο γρήγορη ιπτάμενη γυναίκα

Ξανθά μαλλιά , μπλε μάτια, η Ellen Brennan είναι το τυπικό κορίτσι της διπλανής πόρτας, εκτός του οτι η 26άχρονη Νεουρκέζα, φοράει wingsuit και πηδά από βουνά για να βγάλει τα προς το ζην.







Αυτή η παλαβιάρα είναι σίγουρα στην κορυφή, αφού πρόσφατα ονομάστηκε παγκοσμίως η ταχύτερη ιπτάμενη γυναίκα.

"Οι περισσότεροι άνθρωποι νομίζουν ότι είμαι τρελή" λέει η Brennan, η οποία εγκατέλειψε μια καριέρα στη νοσηλευτική για να συνεχίσει το skydiving ως επάγγελμα. "Επί του παρόντος, αυτή είναι η πλήρης απασχόληση μου, " θα δηλώσει.
Αλλά η καθημερινότητά της κάθε άλλο παρά τυπική είναι. Εξοπλισμένη με wingsuit, η Brennan φτάνει σε ταχύτητες μέχρι και 112 μίλια ανά ώρα, σε πάνω από 1.000 πόδια στον αέρα.

"Είναι αυτή η μαγική στιγμή και αυτό το συναίσθημα που παίρνεις" και εξηγεί, "Όσο μεγαλύτερο το βουνό, τόσο το καλύτερο. "
Και ενώ οι περισσότεροι νομίζουν οτι το μυαλό της πετάει στα σύννεφα, η Brennan είναι πολύ προσγειωμένη! Λέει πως κάθε ελιγμός που κάνει έχει υπολογιστεί πολύ προσεκτικά ώστε να γλιστρήσει ανάμεσα στις ακανόνιστες βουνοπλαγιές και όχι πάνω σε αυτές. Η βιασύνη, λέει, είναι το απόλυτο ρίσκο.



"Αν δεν κάνω άλμα, σχεδιάζω το επόμενο άλμα μου που θέλω να κάνω", είπε η Brennan, η οποία μετακόμισε στο Sallanches στη Γαλλία, επειδή εκεί βρίσκονται τα καλύτερα βράχια για άλματα με wingsuit.

Ήταν η μόνη γυναίκα που αγωνίστηκε στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Wingsuit, και τώρα ψάχνει να πάει την καριέρα της σε νέα ύψη.

"Το πρόσφατο project μου είναι να μεταβώ σε σημεία που δεν έχουν γίνει άλματα ποτέ", είπε. "Αυτός είναι ο στόχος μου, νέα πράγματα που με κρατούν σε εγρήγορση. "