Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Jeb Corliss - The Flying Dagger - Και όμως το έκανε!!!

Παρακολουθώντας τον Jeb Corliss -τον άνθρωπο με τα φτερά-, να πετάει με 100 μίλια/ώρα μέσα σε μια χαράδρα μήκους 900 ποδιών και φάρδους 10 ποδιών, με ένα άλμα που ονομάστηκε "The Flying Dagger"  "Ιπτάμενο Στιλέτο"!


Το εκπληκτικό αυτό άλμα, καταγράφηκε από κάμερα όταν ο 37χρονος Jeb Corliss πήδηξε από ελικόπτερο και γλιστρώντας κυριολεκτικά μέσα απ' την χαράδρα του βουνού Langshan της επαρχίας Zhejiang στην Κίνα, έπιασε τα 100 μίλια/ώρα!




Όπως ο ίδιος αργότερα θα πει στους δημοσιογράφους, "Αυτό είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχω κάνει ποτέ μέχρι τώρα. Είμαι τόσο χαρούμενος που το κατάφερα! Στην αρχή ανησυχούσα πως δεν θα μπορούσε να γίνει...δεν είχα την παραμικρή ιδέα. Η Κινεζική Κυβέρνηση και οι Κινέζοι γενικότερα, με αντιμετώπισαν με τον καλύτερο τρόπο και γι΄αυτό δεν ήθελα ν' απογοητεύσω κανέναν. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήμουν σε θέση να το κάνω, επειδή ήταν τόσο δύσκολο...πραγματικά, αυτό ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει ποτέ”!

Ο Jeb έχει πραγματοποιήσει “πτήσεις” πηδώντας από μερικά απ' τα πιο διάσημα αξιοθέατα του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης του Golden Gate Bridge στο San Francisco, του Πύργου του Άιφελ στο Παρίσι και των Angel Falls στην Βενεζουέλα, καθώς ξεκίνησε το skydive στην ηλικία των 18 ετών!

Ο αυτοαποκαλούμενος “Άνθρωπος Πουλί” ξεγέλασε τον θάνατο τον Ιανουάριο του 2012, όταν μετά από ένα κόλπο που δοκίμασε, έπεσε πάνω σε μια προεξοχή του βουνού Table της Νότιας Αφρικής με 120 μίλια/ώρα σπάζοντας μόνο τα δύο του πόδια.

Ο άνθρωπος της αδρεναλίνης όμως αργότερα, κυκλοφόρησε ένα βίντεο από την στιγμή που κατρακυλούσε κατακόρυφα από ύψος 200 ποδιών, παρά το γεγονός ότι προσπαθούσε ν' ανοίξει το αλεξίπτωτο έκτακτης ανάγκης και πριν συντριβεί στην επικλινή πλευρά του βουνού που ονομάζεται Africa Face!




edit by Melina