Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Δύο "Μαμάδες" σε ορειβατικές περιπέτειες

Δύο γυναίκες θέτουν τις ζωές τους σε αναμονή, για να ζήσουν μια μοναδική περιπέτεια στην Αριζόνα










Η Carrie Cooper και η Jacinda Hunter, εκτός από πρεσβευτές της Prana maker -εταιρεία ρουχισμού για γιόγκα και αναρρίχηση-είναι και οι δύο εργαζόμενες μητέρες που ισορροπούν τα καθήκοντα της ζωής τους, με το άγριο πάθος τους για αναρρίχηση βράχων (rock-climbing). Πρόσφατα oι τους, αποφάσισαν να βάλουν τη ζωή στο σπίτι σε αναμονή και να πάρουν τα βουνά, σε αναζήτηση της καθαρής περιπέτειας. Περνώντας από τη Γιούτα στη Βόρεια Αριζόνα με το γραφικό ψαμμίτη σε μια νέα περιπέτεια με τίτλο "Desert Flight: A Climbing Mom's Vacation"

«Δεν υπάρχει τίποτα σαν να μπορείς να βάλεις τα παπούτσια σου, να ρίξεις λίγη κιμωλία στα χέρια σου, και να αρχίζεις την αναρρίχηση», λέει η Hunter.

Ακολουθήστε αυτές τις μητέρες στο ταξίδι τους σε όμορφα φαράγγια ποταμιών, να παίρνουν θέση μάχης σε απόκρυμνες τοποθεσίες  για να επανασυνδεθούν με μια χαμένη αγάπη, όπως στις ιστορίες των εργαζόμενων μητέρων που ποτέ δεν εγκατέλειψαν τα πάθη τους.