Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Η Αναρρίχηση στη Κάλυμνο

Ένας από τους πιο διαδεδομένους προορισμούς  για αναρρίχηση παγκοσμίως










Δεν είναι λίγες οι φορές που η Κάλυμνος γίνεται το σημείο αναφοράς για την παγκόσμια κοινότητα της ανάρηχης ! Πέρα από την πλούσια φυσική ομορφιά της, η Κάλυμνος προσφέρει στους ταξιδιώτες μια ευκαιρία να γνωρίσουν την αναρρίχηση με πάνω από 2000 διαδρομές για αρχάριους και προχωρημένους climbers.

Στο νησί δραστηριοποιούνται  σχολές από επαγγελματίες ορειβάτες   οι οποίοι  γρήγορα θα σε μάθουν να αναρριχάσαι στους ατελείωτους βράχους από  ασβεστόλιθο δίνοντας σου την μοναδική ευκαιρία να απολαύσεις  το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου από ψηλά… Ο David Hoffman επισκέφτηκε το νησί και έζησε αυτήν την εμπειρία υπό τις οδηγίες του επαγγελματία ορειβάτη Simon Montmory!!

Δεν θα μπορούσε βέβαια  να λείψει από αυτό το video μια από τις καλύτερες στιγμές κάθε ταξιδιώτη που έρχεται  στην Ελλάδα το καλοκαίρι είναι αυτή η στιγμή της χωριάτικης σαλάτας σε μια ταβέρνα δίπλα στη θάλασσα που στην Κάλυμνο είναι η ταβέρνα του Μπάρμπα Γιάννη στο Μασούρι!