Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Ο KEN BLOCK ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤO HOONICORN RTR ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ RELEASE TΟΥ GYMKHANA SEVEN

Λίγο πριν το official release του έβδομου Gymkhana video, o Monster Energy οδηγός και Hoonigan Racing Division megastar Ken Block αποκαλύπτει το Gymkhana Seven αυτοκίνητό του στην SEMA στο Las Vegas.
 
Το αυτοκίνητο, είναι πραγματικά ένα μοναδικό Ford Mustang 1965.
 
Μια συνεργασία ανάμεσα σε Block, Hoonigan και RTR για ένα αυτοκίνητο που θα τραβήξει τα φώτα στο νέο Gymkhana Seven video.
 
Το αυτοκίνητο έχει βασιστεί σε μια Ford Mustang του 1965 κι όλες οι μετατροπές έγιναν στο ASD Motosports στην Charlotte της Βόρεια Carolina. To αυτοκίνητο υπέστη αρκετές μετατροπές από την RTR και την ASD Motorsports. Φοράει έναν Roush Yates V8 6.500 κ.εκ των 845 hp. Ο εξωτερικός σχεδιασμός του αυτοκινήτου ειναι επηρεασμένος από την καινούργια γενιά των μοντέλων WRC και DTM.
 
"Είμαι ενθουσιασμένος που έχω τη δυνατότητα να αποκαλύψω αυτό το αυτοκίνητο για πρώτη φορά στην SEMA, στο booth της Ford," δήλωσε ο Block. "Αυτό είναι ένα project που δουλεύω εδώ και δύο χρόνια. Ήξερα πως το να δουλέψω με τον Vaughn Gittin Jr. και την ομάδα του ήταν η σωστή επιλογή για αυτό το project, αφού η Mustang είναι ο κόσμος τους. Οι λεπτομέρειες του αυτοκινήτου και το πόσο πολύ το έχουν προσέξει πραγματικά με ενθουσιάζει. Αδιαμφισβήτητα αυτό είναι το καλύτερο Gymkhana αυτοκίνητο που είχα ποτέ."
Απολαύστε την ομορφιά του...