Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Silfra: Scuba diving ανάμεσα σε δύο ηπείρους!

Το Silfra είναι ένα καταδυτικό σημείο στην Ισλανδία όπου οι δύτες μπορούν να κολυμπήσουν ανάμεσα στην Β. Αμερική και την Ευρώπη.
Πρόκειται για μια τεράστια ρωγμή στην επιφάνεια της γης όπου οι ηπειρωτικές πλάκες συναντώνται, ενώ το άνοιγμα μεταξύ τους διευρύνεται περίπου δύο εκατοστά ανά έτος. Στα βαθιά νερά του Ατλαντικού Ωκεανού αυτή η ρωγμή είναι εντελώς αόρατη, αλλά στο Silfra, το νερό είναι τόσο καθαρό από την τήξη των παγετώνων της Ισλανδίας, που γίνεται πλήρως ορατό!

















Η θερμοκρασία του νερού στο Silfra είναι περίπου 33F (2C). Η κατάδυση αποτελείται από τρία μέρη, την αρχή, τον καθεδρικό ναό και τη λιμνοθάλασσα, τα οποία παρουσιάζονται στο βίντεο παρακάτω. Για να ζήσετε πραγματικά το Silfra, δεν μπορείτε να χάσετε τ «πραγματικό» Silfra - ένα σπήλαιο που οδηγεί στα 160ft με εκπληκτικές ακτίνες φωτός που φιλτράρονται σε όλη τη διαδρομή προς τα κάτω, σαν ακτίνες λέιζερ.Το νερό είναι από το λιώσιμο των παγετώνων - ως εκ τούτου, μπορείτε να πιείτε - ακόμα και κατά τη διάρκεια της κατάδυσης!
Μοναδικό!



edit by Melina