Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Τεχνητή πίστα σκι στην Αθήνα

Κάτι το προτότυπο και καινοτόμο υπόσχεται να προσφέρει η εταιρεία «Λούνα Πάρκ Αϊδονάκια Α.Ε.» για τα φετινά Χριστούγεννα.

Στα πλάισια της λειτουργίας του Χριστουγιεννιάτικου πάρκου έκτασης 12.000 τετραγωνικών μέτρων όπου θα τοποθετηθούν πληθώρα παιχνιδιών, καταστημάτων, και χώρων εστίασης, θα περιλαμβάνεται και τεχνητή πίστα για σκι και snowboard.  Η πίστα σκι παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και θα κατασκευαστεί από το ασφαλέστερο συνθετικό υλικό τεχνητών πιστών στον κόσμο το οποίο παράγεται στην Ιταλία από την εταιρεία Neveplast.

Η κατασκευή θα έχει 40 μέτρα μήκος και 16 μέτρα πλάτος, ενώ η κλίση θα είναι ομαλή ώστε να είναι κατάλληλη για τη χρήση της από αρχάριους σκιερ και για την εκμάθηση σκι από παιδιά. 

Η χρήση τεχνητών πιστών για σκι σε ανοικτούς ή κλειστούς χώρους αποτελεί μια παγκόσμια τάση, ενώ η κατασκευή νέων χώρων αποτελεί μια αναπτυσσόμενη αγορά. Ήδη λειτουργούν τεχνητές πίστες σε πολλές χώρες στον κόσμο, ενώ νέες επενδύσεις σχεδιάζουν η Δανία, η Αγγλία και η Σαουδική Αραβία με τη κατασκευή χώρων με τεράστια έκταση για σκι και snowboard. Μια κλειστή πίστα σκι παρέχει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να κάνει σκι χωρίς να μετακινηθεί σε μεγάλη απόσταση, κάτω από  ελεγχόμενες συνθήκες και με πολύ χαμηλό κόστος.

Είναι κατάλληλη για την εκμάθηση σκι ή snowboard από αρχάριους και παιδιά, για τους χομπίστες για να εξασκηθούν στο σπορ που αγαπάνε, αλλά και για τους αθλητές να προπονηθούν όπως θα έκαναν στο χιόνι.

Το Χριστουγιεννιάτικο πάρκο που κατασκευάζειται από την «Λούνα Πάρκ Αϊδονάκια Α.Ε» η οποία έχει τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία αφού δραστηριοποιείται στο χώρο των πάρκων ψυχαγωγίας από το 1953, θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στις 30 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 2 Ιανουαρίου.