Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Red Bull Wake Highland σε ένα μοναδικό τοπίο

Η μοναδική ορεινή λίμνη Kaindy (Καζακστάν), αιχμαλωτίζει με την ομορφιά της ένα  φανταστικό τοπίο.









 Βλέποντας τους αρχαίους κορμούς στα γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά της καταλαβαίνεις, πώς  πριν από εκατό χρόνια υπήρχε ένα  πυκνό πευκοδάσος.
Μετά το σεισμό του 1910, στη μέση του φράγματος στο φαράγγι η λίμνη άρχισε να συγκεντρώνει  σταδιακά νερό  μετά από πλημμύρες, καλύπτοντας  τους κορμούς στα παγωμένα νερά της λίμνης και διατηρώντας τους  χωρίς να σαπίσουν .

Κατά λάθος ο Nikita Martianov έπεσε  επάνω σε μια παλιά φωτογραφία της λίμνης Kaindy και έμεινε τόσο εντυπωσιασμένος από όσα είδε ώστε άρχισε να ψάχνει για αυτό το  μυστηριώδες μέρος....και το βρήκε!

 Έτσι γεννήθηκε η ιδέα της κατασκευής  ενός  μοναδικού οικολογικού wakeboarding πάρκου στο νέο spot με τον  Nikita να πρωταγωνιστεί  στο Red Bull Wake Highland.

Βέβαια πρέπει να  τονίσουμε  πως η μαγεία του τοπίου χαρίζει στη σκηνοθεσία, μετατρέποντας το video σε ένα αριστουργηματικό wakeboard art video…. απολαύστε το!




Video by Red Bull Russia
ΠΗΓΗ: www.xsa.gr