Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Ο Shaun White αγόρασε τον διαγωνισμό Air & Style

Το Air & Style είναι από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς snowboard εδώ και 20 χρόνια. Τρομερές κατασκευές, απίστευτα κόλπα και τεράστιοι αθλητές του snowboard έχουν φιλοξενηθεί από αυτή την θρυλική πλέον διοργάνωση. Εδώ είναι που το big air πήρε της σημερινές του διαστάσεις, βάλτε και ένα από τα πιο τρελαμένα κοινά στην εξίσωση και θα έχετε το Air & Style.








Με το event να ακυρώνετε για φέτος, πολλοί αναρωτήθηκαν αν ήρθε το τέλους του διαγωνισμού όπως τον ξέραμε. Κάπου εδώ μπαίνει ο κύριος Shaun White.



Έχοντας κερδίσει το διαγωνισμό το 2003 και 2004 και πηγαίνοντας στο Πεκίνο το 2013 ως χορηγός με την Oakley, ενθουσιάστηκε με την ιδέα να έφερνε τον διαγωνισμό στην Αμερική. Αφού μίλησε με τον ιδρυτή του Air & Style, Andrew Hourmont, κατάλαβε οτι ο μόνος τρόπος για να το κάνει να συμβεί, είναι να τον αγοράσει!

" Πάντα αγαπούσα αυτό το event. Έχω διαγωνιστεί όταν ήμουν μικρότερος. Ήταν από τις πιο σημαντικές νίκες μου όταν ήμουν ακόμα ανερχόμενος. Έτσι όταν βρέθηκα στο Πεκίνο ανρωτήθηκα, γιατί δεν έχουμε ένα τέτοιο στην Αμερική? Έτσι μπήκαμε σε συζητήσεις για να πάρουμε τα δικαιώματα για την Αμερική. Αφού η πόρτα είχε ανοίξει σκεφτηκα, γιατί δεν το αγοράζουμε? Ας το κάνουμε! Ας δεσμευτούμε σ' αυτό και να το κάνουμε κάτι πολύ σπέσιαλ, όχι οτι δεν είναι ήδη, αλλά έχει δυνατότητες να συνδυάσουμε και μουσική και άλλα πράγματα ώστε να το κάνουμε ακόμα πιο ελκυστικό."

Με την εμπλοκή του White στο να εξαπλωθεί το γεγονός στις Η.Π.Α. και κατά τα λεγόμενα του περί μουσικής, μάλλον κάπου θα εμπλακεί και το μουσικό συγκρότημα του Shaun, οι 'Bad Things'.
Για την Ευρώπη, ο ιδρυτής Hourmont παραμένει Διευθύνων Σύμβουλος και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πρέπει να δούμε την επιστροφή της εκδήλωσης σε κάποιο σχήμα ή μορφή τον επόμενο χειμώνα.



Με τον Shaun White λοιπόν να αγοράζει, έστω και ένα κομμάτι του διαγωνισμού, αναμένουμε εξελίξεις, σ' ένα διαγωνισμό που μέχρι τώρα μας έχει χαρίσει απίστευτα επιτεύγματα στο snowboard.