Snowboard Ski Surf/Sup Windsurf Kite Wake Waterski Whatever Scuba Canoe/Kayak Jet Ski Skate Climbing Bmx/Mtb Motocross Air

Windsurfing σε καταιγίδα στη Λούτσα

Όταν ο άνεμος τρέχει με 90χλμ την ώρα και η θερμοκρασία έχει πέσει κάτω από τους 10 βαθμούς κελσίου το τελευταίο πράγμα που σκάφτεσαι είναι να πάς μια βόλτα στην παραλία….







Κι όμως στα μέσα Δεκεμβρίου αν βρισκόσασταν στη  παραλία της Λούτσας  θα βλέπατε ένα μοναδικό θέαμα windsurfing . Όταν τα extreme sports αγγίζουν τα όρια χαρίζουν αδρεναλίνη και ικανοποίηση που καταλαβαίνουν μόνο  όσοι έχουν βρεθεί σε ανάλογες καταστάσεις, είναι από τις στιγμές που συζητάς και θυμάσαι στη ζωή σου περιγράφοντας τις άσχημες και επικίνδυνες καιρικές συνθήκες και πώς κατάφερες μέσα σε όλον αυτόν τον χαμό να αρπάξεις την απόλαυση κάνοντας το αγαπημένο σου sport.

Οι riders στο παρακάτω video είναι έμπειροι έχουν γράψει πολλές ώρες μέσα στο νερό γνωρίζουν καλά το spot και ξέρουν πολύ καλά να κάνουν αυτό που κάνουν. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι κίνδυνος εξαλείφτηκε, γιατί μπορεί οι εικόνες να είναι όντως εντυπωσιακές αλλά όταν κάτι μπορεί να πάει στραβά σε τέτοιες δύσκολες καιρικές συνθήκες τότε τα πράγματα ξεφεύγουν  από την κοινή λογική… enjoy.. the ride!

Το video είναι αφιερωμένο στον 44 χρόνο Windsurfer Νικο Λέτσιο που έχασε την ζωή του άδικα κάνοντας windsurfing τις μέρες της καταιγίδας στη Λούτσα!

video by  team

ΠΗΓΗ: www.xsa.gr